• Αναζήτηση
 • Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη βιωσιμότητα του Παναθηναϊκού

  Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε πωλήσεις βασικών του ποδοσφαιριστών το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον του αν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής στο άμεσο μέλλον

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να εξασφαλίσει την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα, ύστερα από πολύ κόπο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να είναι ήσυχος και τα επόμενα χρόνια.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κατάσταση θα δυσκολέψει αρκετά το καλοκαίρι του 2020 αν δεν έχει βρεθεί κάποιος επενδυτής ως τότε καθώς θα λήγουν αρκετά συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών.

  Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ θα πρέπει να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων και αυξήσεις μισθών κάτι που με τα τωρινά δεδομένα θα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να μπει σε νέους οικονομικούς μπελάδες η ομάδα.

  Έτσι, αν και στους «πράσινους» διατυμπανίζεται» πως δεν πρόκειται να μπει πωλητήριο σε κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία και να διασφαλιστεί μακροπρόθεσμα το μέλλον ειδικά όσο δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής στον ορίζοντα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk