• Αναζήτηση
 • Διπλό πρόβλημα για Καστρίτη στον Άρη

  Ποιοι παίκτες του Άρη δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (6/4, 15:45), για την 22η αγωνιστική της Basket League.

  Την Τρίτη 2/4 ο Γκάρι Μπελ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Γιώργος Αγγέλου.

  Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Γιάννης Καστρίτης έδειξε βίντεο στους παίκτες του, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για το απόγευμα της Τετάρτης (3/4).

  Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

  «Ο Αρης συνέχισε την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Προμηθέα, για την 22η αγωνιστική της Betshop Basket League.

  Ο Gary Bell ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Αγγέλου. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Η ομάδα θα προπονηθεί την Τετάρτη 3/4 το απόγευμα».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk