• Αναζήτηση
 • Άρης : Κλεάνθης Βικελίδης όπως… Johan Cruijff Arena

  Τα πρότυπα υπερσύγχρονων γηπέδων θα ακολουθήσει το Κλεάνθης Βικελίδης σύμφωνα με την εταιρία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του

  Οι βελτιωτικές εργασίες στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα (08/04) και να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, όταν δεν θα υπάρχουν πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Άρη. Στόχος είναι το γήπεδο να αναβαθμιστεί ενόψει της νέας χρονιάς, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές για τη συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

  Η Pantzartzidis Group, εταιρία που έχει αναλάβει το έργο, έδωσε μια γεύση από την έμπνευση που αντλούν οι άνθρωποί της με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με φωτογραφίες από την έδρα του Άγιαξ, ενημέρωσε πως ξεκινά σειρά ταξιδιών σε μοντέρνα γήπεδα για να πάρει ιδέες.

  Η ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενόψει των εργασιών στο γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ θα ταξιδέψουμε σε σύγχρονα στάδια για να δούμε εγκαταστάσεις και χώρους που θα μας βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό και του γηπέδου του Άρη».

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk