• Αναζήτηση
 • Ντιναμό Ζάγκρεμπ : Η τιμωρία της για τη ρατσιστική συμπεριφορά

  Κεκλεισμένων των θυρών θα δώσει το επόμενο ευρωπαϊκό της ματς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς τιμωρήθηκε η έδρα της με μία αγωνιστική εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με μια αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

  Η κροατική ομάδα θα δώσει το επόμενο ευρωπαϊκό της ματς χωρίς την παρουσία του κόσμου της στις κερκίδες, καθώς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς που επέδειξαν οι οπαδοί της στον αγώνα του Europa League με αντίπαλο την Μπενφίκα.

  Πιο συγκεκριμένα, πειθαρχική επιτροπή της UEFA, τιμώρησε τους πρωταθλητές Κροατίας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ η εντολή να αγωνιστεί και σε δεύτερο ματς χωρίς την παρουσία θεατών αναβλήθηκε για περίοδο δύο ετών, που ο σύλλογος θα βρίσκεται υπό επιτήρηση.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk