• Αναζήτηση
 • Απίστευτη ατάκα προπονητή του Β’ τοπικού για ξένους διαιτητές

  Ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία στο ματς με την Λυκόβρυση, ζητώντας να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και στα τοπικά πρωταθλήματα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ιστορία έχει ως εξής: Η Αγία Ελεούσα, ομάδα του Β’ τοπικού πρωταθλήματος, αντιμετώπισε την Κυριακή την Λυκόβρυση, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων, είχαν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, καθώς θεωρούν πως δεν τους δόθηκαν 3 πέναλτι.

  Με αφορμή λοιπόν το εν λόγω ματς, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Γιαννόπουλος, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ζητώντας

  Αναλυτικά όσα είπε:

  «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε, δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο και το πληρώσαμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο κάθε διαιτητής έχει το δικαίωμα να σφυρίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

  Η διαιτησία του Ιωσήφ Σφακιανάκη ήταν καταδικαστική για την ομάδα μας. Μάλλον θα πρέπει να βλέπουμε ξένους διαιτητές και στα τοπικά, όπως φαίνεται.

  Αφήνουμε πίσω μας, όσο δύσκολο κι αν είναι το ματς αυτό και κοιτάζουμε το επόμενο. Θα πάμε στον Γκυζιακό για τη νίκη, παρά τις απουσίες μας.

  Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας. Η εξέδρα μου θύμισε παλιές εποχές. Τους παρακαλώ να είναι έτσι και κόντρα στην Ανθούπολη, στον επόμενο μεγάλο «τελικό».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk