• Αναζήτηση
 • Το κουτσαβάκι υπουργός και ο χρυσαυγιτισμός

  Οταν πριν από μερικές ημέρες έγραφα για τον Παύλο Πολάκη, τον… σύγχρονο καουμπόι που διαφημίζει το ελεύθερο κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους, ποτέ δεν περίμενα ότι οι διαστάσεις που θα έπαιρνε θα ήταν τέτοιες που να δείχνουν γιατί η Ελλάδα είναι μπανανία και γιατί έχει τους κυβερνώντες που της αξίζουν.

  Ο υπουργός Υγείας όφειλε να είναι μπροστάρης της αντικαπνιστικής εκστρατείας κι όχι να μοιάζει με κουτσαβάκι της δεκαετίας του ’30 με το τσιγαράκι στο στόμα, επιδεικτικά την ώρα που ρίχνει λεβέντικους χώρους. Αυτός ο υπουργός, λοιπόν, αντί να ζητήσει συγγνώμη, ειδικά μετά την παρέμβαση ακόμη και του Επιτρόπου Υγείας, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι έτσι γουστάρει και καπνίζει όπου θέλει και όποτε θέλει. Κι ότι για ακόμη μια φορά οι άθλιοι, διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι τον έχουν στοχοποιήσει, όπως και κάποιοι επιχειρηματίες που τους έκοψε τη δουλειά και γι΄ αυτό του ανεβάζουν φωτογραφίες. 

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Γνώμες
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η ζωή σε ένα private jet… Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής τίναξε βαριεστημένα τη στάχτη του πούρου του. Ρούφηξε μια γουλιά από το τσάι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk