Μια μοναδική εμπειρία οδήγησης ξεχωριστών αυτοκινήτων παρέχει στο ελληνικό κοινό η Audi διοργανώνοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έως τις 12 Δεκεμβρίου την εκδήλωση-θεσμό με τίτλο “Audi on Tour” στην Αττική και σε 12 πόλεις της Ελλάδας.

Οι φίλοι της μάρκας αλλά και όσοι άλλοι γοητεύονται από τις τεχνολογικές καινοτομίες, τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, την άνεση, την ασφάλεια και την sport οδική συμπεριφορά των μοντέλων Audi θα έχουν την ευκαιρία, συμμετέχοντας στο πρωτοποριακό roadshow, να οδηγήσουν μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Η εκκίνηση του ξεχωριστού αυτού roadshow δίδεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου από την Αθήνα (Karenta A.E. – Αργυρούπολη) και θα συνεχιστεί στην Αττική την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου (Ι. Φιλιππαίος Α.Ε. – Αιγάλεω), την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου (Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε. – Αγία Παρασκευή) και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου (Karenta A.E. – Μαρούσι).

Από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου το Audi on Tour ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια ξεκινώντας από την Χαλκίδα (στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Φ. Σταθόπουλος Α.Ε.Β.Ε.) για να συνεχίσει την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στη Λάρισα (Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε), την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στην Κοζάνη (Ιωαννίδης Αυτοκίνητα Α.Ε.), την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στην Καρδίτσα ( Απ. Δεμερλιώτης Α.Ε.Β.Ε.), το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη (Karenta Α.Ε.) και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στην ίδια πόλη (Ετεά Α.Ε.).

Στις 26 Νοεμβρίου το Audi on Tour μεταφέρεται στις Σέρρες (Πορεία Α.Ε.) ενώ θα βρίσκεται στα Ιωάννινα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου (Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε.) και στο Αγρίνιο την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου (Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε.). Αμέσως μετά θα μεταφερθεί νοτιότερα με επόμενο σταθμό, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, την Τρίπολη (Αφοί Ρηγόπουλοι Α.Ε.) ενώ την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην Πάτρα (Δέλτα Καρ Α.Ε.) και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στην Ρόδο (Ξενάκης Αυτοκίνητα Α.Ε.Β.Ε.). Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις της Karenta Α.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να οδηγήσουν εκεί τα αυτοκίνητα που επιθυμούν από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Οι πολυαναμενόμενες αφίξεις που θα δούμε φέτος στο Audi On Tour

Στον στόλο του εφετινού Audi on Tour, περιλαμβάνονται δύο ολοκαίνουργια μοντέλα σε πρώτη, αποκλειστική παρουσίαση στη χώρα μας: το νέο Audi Q3  -το best-seller SUV της μάρκας το οποίο στη δεύτερη γενιά του υιοθετεί περισσότερα από ποτέ άλλοτε συστήματα και λειτουργίες μοντέλων μεγαλύτερων κατηγοριών- και το επίσης νέο Audi A1 που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των premium compact αυτοκινήτων, με τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά και το ανατρεπτικό design του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο μοντέλα έφτασαν στη χώρα μας από την Γερμανία ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς η επίσημη εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Διαθέσιμα για δοκιμή στο πλαίσιο του Audi on Tour θα είναι επίσης τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων RS3, SQ5 και R8 αλλά και τα νέα Q8, A7 και A6.


Το Νέο Audi A1
Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Audi με μήκος 4,03 μέτρα, ήρθε για να δώσει νέα ταυτότητα στην κατηγορία των premium compact αυτοκινήτων.
Διάβασε περισσότερα »

Το Νέο Audi Q3
Το best-seller SUV της Audi επιστρέφει στη δεύτερη γενιά του πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ.
Διάβασε περισσότερα »

Τα υπόλοιπα νέα μοντέλα Audi
A6, A7, Q8, R8, SQ5 και RS3: το Audi on Tour δίνει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να οδηγήσει τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας που καθορίζει το μέλλον της αυτοκίνησης.
Διάβασε περισσότερα »