Για δεύτερη φορά την τελευταία τετραετία η TEOREN MOTORS B.N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, βραβεύτηκε από το GROUPE RENAULT στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού «P.A.R.I.S. CHALLENGE» για την εξαιρετική της πορεία το 2017.
Η νέα αυτή διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι η TEOREN MOTORS είναι μία από τις μόλις έντεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε 78 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S. CHALLENGE) για την ελληνική εταιρεία έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας της στον τομέα των πωλήσεων και των υπηρεσιών After Sales για το 2017. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο Musée de l’Homme, όπου εκτός από την ηγετική ομάδα του Groupe Renault, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού Alain Prost.
Στη βράβευση παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας την TEOREN MOTORS η κυρία Ντένη Θεοχαράκη, αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, ο κ. Βασίλης Ευθυμιάδης, εμπορικός διευθυντής, και ο κ. Γιώργος Σταμέλος, διευθυντής πωλήσεων.
Σύμφωνα με την ηγεσία της εταιρείας, η νέα επιτυχία της TEOREN MOTORS είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων κινήσεων, της οργανωτικής αναδιάρθρωσης και της επένδυσης που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους τομείς και εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της ώστε οι Renault και Dacia να συνεχίσουν τη σταθερά ανοδική τους πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ