• Αναζήτηση
 • Νέο Audi A4 Allroad με 252 ίππους από 51.680 ευρώ

  Συνδυάζοντας την περιπετειώδη εμφάνιση που χαρακτηρίζει τα μοντέλα allroad με την τεχνολογία στον υπερθετικό βαθμό, η νέα έκδοση βενζίνης του A4 allroad quattro με τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης αποδίδει 252 ίππους και 370 Nm ροπής ήδη από τις 1.600 σ.α.λ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Συνδυάζοντας την περιπετειώδη εμφάνιση που χαρακτηρίζει τα μοντέλα allroad με την τεχνολογία στον υπερθετικό βαθμό, η νέα έκδοση βενζίνης του A4 allroad quattro με τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης αποδίδει 252 ίππους και 370 Nm ροπής ήδη από τις 1.600 σ.α.λ.

  Πέρα από το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με μηχανικό κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και κατανομή 60% στον πίσω άξονα και 40% στον μπροστινό, το γερμανικό μοντέλο διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του αυτόματο κιβώτιο S tronic 7 ταχυτήτων. Επιπλέον, μέσω του Audi drive select που παραμετροποιεί τη λειτουργία υποσυστημάτων o οδηγός έχει στη διάθεσή του τη λειτουργία offroad, ενώ προαιρετικά διατίθεται και ανάρτηση με ηλεκτρονικό έλεγχο απόσβεσης.

  Το πολυτελές εσωτερικό του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από τη νέα γενιά πολυμέσων της Audi και το σύστημα χειρισμού MMI επιτρέποντας την πλήρη διασύνδεση με smartphone και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενώ το προαιρετικό Audi virtual cockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης, διάστασης 12,3 ιντσών, απεικονίζει με ευφάνταστο τρόπο τις παρεχόμενες πληροφορίες.

  Παράλληλα είναι διαθέσιμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, όπως για παράδειγμα το ενεργητικό cruise control (ACC) με λειτουργία Stop&Go, οι νέας γενιάς LED και Audi Matrix-LED προαιρετικοί προβολείς με δυναμική κατεύθυνση δέσμης, το Park Assist, το Exit Warning που προειδοποιεί τους επιβάτες για διερχόμενο όχημα κατά την έξοδό τους, το Rear Cross Traffic που υποβοηθά στην έξοδο από σημεία στάθμευσης με περιορισμένο οπτικό πεδίο και το Collision Avoidance που αποτρέπει από πιθανή σύγκρουση ακόμη και αν χρειαστεί να επέμβει στο σύστημα πέδησης.

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Autohub
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk