Mercedes-Benz GLA180d 7G-DCT

Διαστάσεις (Μ-Π-Υ) 4,424 – 1,804 – 1,494 μέτρα
Κινητήρας: 1.461 κ.εκ.
Ισχύς: 109 ίπποι
Ροπή: 260 Nm
0-100 χλμ./ώρα: 11,7 δευτερόλεπτα
Μέγιστη ταχύτητα: 190 χλμ./ώρα
Κατανάλωση: 4,0 λίτρα
Ρύποι: 105 γραμμ. CO2 / χλμ.
Τέλη κυκλοφορίας: 102,9 ευρώ
Τιμή: 36.917
Κόστος πρώτου μισθώματος: 5.700
Κόστος μισθώματος: 299/μήνα
Το μικρότερο SUV στην γκάμα της Mercedes-Benz εκφράζει την άποψη της γερμανικής φίρμας στους τομείς της αισθητικής, της τεχνολογίας και της οδικής συμπεριφοράς. Αποψη η οποία άλλαξε τελείως τον χάρτη στην κατηγορία των μικρότερων premium μοντέλων και υποστηρίζεται από τη σοφή κλιμάκωση των μηχανικών συνόλων και την πληθώρα των εκδόσεων στις οποίες διατίθεται.
Στο δε εσωτερικό της οι επιρροές από τη μεγαλύτερη GLC είναι εμφανείς και ευπρόσδεκτες σε επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας, με χαρακτηριστικές αλλαγές στον πίνακα οργάνων, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και νέας διάστασης έγχρωμη οθόνη στην οποία απεικονίζονται οι λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Στην προκειμένη περίπτωση τα χαρακτηριστικά της 180d την καθιστούν την ενδεδειγμένη επιλογή αν κάποιος συνυπολογίσει
το ύψος του μηνιαίου μισθώματος, το κύρος της εταιρείας και τα οφέλη που θα αποκομίσει σε επίπεδο πραγματικής κατανάλωσης καυσίμου –ανεξαρτήτως των χιλιομέτρων που διανύει ετησίως -, πρακτικότητας (με χώρο αποσκευών 421 λίτρων) και οδικής συμπεριφοράς.
Εξαιρετικά ισορροπημένη στον δρόμο και διατηρώντας τα οδηγοκεντρικά στοιχεία των compact μοντέλων της Mercedes, αυτή η GLA διαφοροποιεί τη συμπεριφορά της ανάλογα με τις επιλεγμένες ρυθμίσεις στο σύστημα Dynamic Select, το οποίο τροποποιεί λειτουργίες όπως η απόκριση του κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης και του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων (7G-DCT), το οποίο παρέχει τη δυνατότητα και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων, εξασφαλίζοντας σημαντικό πλεονέκτημα σε αστικές συνθήκες κίνησης και όχι μόνο.

VW move up! 1.0 ASG

Κινητήρας: 999 κ.εκ., 60 ίπποι

Κατανάλωση: 4,1 λίτρα
Ρύποι: 95 γραμμ. C02/χλμ.
Τιμή: €12.348
Κόστος πρώτου μισθώματος: €2.500
Κόστος μισθώματος: €143/μήνα

Το περιορισμένο κόστος χρήσης, ο πλήρης εξοπλισμός και η πρακτικότητα του αυτόματου κιβωτίου ASG αντισταθμίζουν τον μικρό χώρο αποσκευών σε ένα αυτοκίνητο με την καλύτερη ποιότητα κύλισης στην κατηγορία του.

Toyota Yaris 1.5 VVT-i Hybrid

Κινητήρας: 1.497 κ.εκ., 100 ίπποι

Κατανάλωση: 3,3 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 75 γραμμ. C02/χλμ.
Τιμή: €14.820
Κόστος πρώτου μισθώματος: €2.900
Κόστος μισθώματος: €161/μήνα

Ευρύχωρο, αξιόπιστο και διασκεδαστικό στην οδήγηση, το υβριδικό Yaris αποτελεί κορυφαία επιλογή αν το ζητούμενο είναι τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, το χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και τα συστήματα ασφάλειας.

Honda Civic 1.0 VTEC Turbo

Κινητήρας: 988 κ.εκ., 129 ίπποι

Κατανάλωση: 4,8 λίτρα
Ρύποι: 110 γραμμ. C02/χλμ.
Τιμή: €20.900
Κόστος πρώτου μισθώματος: €4.000
Κόστος μισθώματος: €205/μήνα

Το χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα το καθιστά εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή αν συνυπολογίσει κανείς την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και τον χαμηλό κυβισμό του ισχυρού turbo κινητήρα βενζίνης, ενώ η διαφορετική αισθητική του δίνει το στίγμα των Ιαπώνων.

Opel Crossland X-Cite 1.6 CDTi

Κινητήρας: 1.560 κ.εκ., 99 ίπποι

Κατανάλωση: 3,8 λίτρα
Ρύποι: 99 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €20.550
Κόστος πρώτου μισθώματος: €4.000
Κόστος μισθώματος: €193/μήνα

Περισσότερο εκλεπτυσμένο από το ομοειδές Mokka X, αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτικό αλλά και ικανό στον δρόμο επωφελούμενο από το συγκριτικά μικρότερο για τα μέτρα των B-SUV μηνιαίο μίσθωμα και τα χαρακτηριστικά απόδοσης του πετρελαιοκινητήρα του.

Re_Lease your mind με νέο αυτοκίνητο από την Avis

Tο νέο website www.myavis.gr, αποκλειστικά για μακροχρόνιες μισθώσεις – leasing, απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο εκπαίδευσης και ένταξης στον κόσμο του Avis Leasing. Στο νέο website ο επισκέπτης για πρώτη φορά μπορεί να χρησιμοποιήσει την έξυπνη μηχανή αναζήτησης αυτοκινήτου και να διαμορφώσει το νέο του αυτοκίνητο ακριβώς όπως εκείνος το θέλει. Με το καινοτόμο αυτό εργαλείο ο επισκέπτης επιλέγει όποιο μοντέλο και έκδοση αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος επιθυμεί, προσθέτει επιπλέον εξοπλισμό, τύπο καυσίμου, ακόμα και το χρώμα που του αρέσει και με ένα click μπορεί να δει όλες τις διαθέσιμες τιμές για leasing. Παράλληλα, μπορεί να ορίσει πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει ανά μήνα, για ποια διάρκεια θα χρειαστεί το αυτοκίνητο, καθώς και πόσα χιλιόμετρα επιθυμεί να διανύει ετησίως.

Επιλέγοντας το Avis Leasing, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του αυτοκινήτου με σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς περιλαμβάνει το κόστος συντήρησης και επισκευής του οχήματος, την αλλαγή ελαστικών, τη μεικτή ασφάλιση με απαλλαγή και την αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, ενώ ταυτόχρονα θα απαλλαγείτε από το άγχος και τις απρόβλεπτες συνέπειες της ιδιοκτησίας του. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα, αν επιθυμείτε, στη λήξη της μίσθωσης να αγοράσετε το αυτοκίνητο ή να το επιστρέψετε και να συνεχίσετε με ένα καινούργιο μοντέλο της επιλογής σας. Επισκεφθείτε τώρα το www.myavis.gr και ανοίξτε νέους δρόμους ελευθερίας με το Avis Leasing.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ