Toyota Yaris 1.5 VVT-I Hybrid

Διαστάσεις (Μ-Π-Υ) 3,945 – 1,695 – 1,510 μέτρα
Κινητήρας: 1.497 κ.εκ.
Ισχύς: 100 ίπποι
Ροπή: 111 Nm
0-100 χλμ./ώρα: 11,8 δευτερόλεπτα
Τελική Ταχύτητα: 165 χλμ./ώρα
Κατανάλωση: 3,3 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 75 γραμμ. CΟ2/χλμ.
Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ
Τιμή: € 14.820
Κόστος πρώτου μισθώματος: €2.900
Κόστος μισθώματος: € 161/μήνα
Η πιο προηγμένη έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου αποδεικνύει ότι η επένδυση στην υβριδική τεχνολογία αξίζει ως το τελευταίο ευρώ την τιμή του, ενώ διαθέτει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: το αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων e-CVT κιβώτιο ταχυτήτων που εξασφαλίζει υποδειγματική ευκολία και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του στον δρόμο. Αυτή η γενιά του Yaris HSD έχει υποστεί βελτιώσεις σε σημεία όπως η καλύτερη ηχομόνωση και η αναβάθμιση του πλαισίου του, στοιχεία άμεσα αντιληπτά και στην οδική του συμπεριφορά και στην ποιότητα κύλισης. Οι ρυθμίσεις της ανάρτησης εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια στον τρόπο που το Yaris στρίβει, την ώρα που το αισθάνεσαι άνετο και νηφάλιο παντού, ενώ η παρέμβαση των μηχανικών της Toyota στο σύστημα διεύθυνσης το καθιστά περισσότερο ενδιαφέρον από οδηγικής άποψης.
Το αστικό τοπίο αποτελεί το σύνηθες πεδίο κίνησης του υβριδικού Yaris –αξιοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα και την ενέργεια που αποθηκεύεται στην μπαταρία του χωρίς να εκλύει ρύπους –παραμένοντας υποδειγματικά ήσυχο στην ηλεκτρική λειτουργία EV, αλλά και πιο εύχρηστο στην πόλη από την πετρελαιοκίνητη έκδοση, προσεγγίζοντας τα 3,1 – 3,3 λίτρα πραγματικής κατανάλωσης βενζίνης για κάθε 100 χιλιόμετρα. Μακριά από αυτή εξαρτάται από τον ρυθμό που επιθυμεί να ακολουθήσει ο οδηγός του.
Παράλληλα, το Yaris Hybrid είναι κερδισμένο σε επίπεδο εξοπλισμού, καθώς το Toyota Safety Sense εγγυάται περισσότερη ασφάλεια ενώ το σύστημα infotainment με την έγχρωμη οθόνη των επτά ιντσών, για την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία των επιβατών, αποδεικνύεται στην πράξη ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του.

VW move up! 1.0 ASG

Κινητήρας: 999 κ.εκ., 60 ίπποι

Κατανάλωση: 4,1 λίτρα
Ρύποι: 95 γραμμ. CΟ2/χλμ.
Τιμή: €12.348
Κόστος πρώτου μισθώματος: €2.500
Κόστος μισθώματος: €143/μήνα

Αξιοποιώντας την τεχνολογία BlueMotion για την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση και το αυτόματο κιβώτιο ASG για τη μέγιστη ευκολία αυτή η έκδοση διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού της.

Opel Corsa 1.4 Innovation

Κινητήρας: 1.398 κ.εκ., 90 ίπποι

Κατανάλωση: 5,0 λίτρα
Ρύποι: 117 γραμμ. CΟ2/χλμ.
Τιμή: €14.195
Κόστος πρώτου μισθώματος : €2.900
Κόστος μισθώματος: €154/μήνα

Διαχρονικός πρωταγωνιστής της ελληνικής αγοράς, το Corsa έχει ευρύχωρο θάλαμο επιβατών και πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος διαθέτει μεταξύ άλλων και το σύστημα OnStar με δωρεάν ετήσια «συνδρομή».

Suzuki Swift 1.2 GL

Κινητήρας: 1.242 κ.εκ., 90 ίπποι

Κατανάλωση: 4,3 λίτρα
Ρύποι: 98 γραμμ. CΟ2/χλμ.
Τιμή: €12.450
Κόστος πρώτου μισθώματος: €2.900
Κόστος μισθώματος: €149 /μήνα

Το Swift στην τέταρτη γενιά του συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση και διακρίνεται περισσότερο για το χαμηλό κόστος χρήσης παρά για τις επιδόσεις του, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 265 λίτρα.

Honda Civic 1.0 VTEC Turbo

Κινητήρας: 988 κ.εκ., 129 ίπποι

Κατανάλωση: 4,8 λίτρα
Ρύποι γραμμ.: 110 CΟ2/χλμ.
Τιμή: €20.900
Κόστος πρώτου μισθώματος: €4.000
Κόστος μισθώματος: €205/μήνα

Εξαιρετικά ενδιαφέρον οδηγικά, το νέο Civic αποκτά για πρώτη φορά turbo κινητήρα βενζίνης και μάλιστα τόσο χαμηλού κυβισμού, στοιχεία που το καθιστούν μια απολύτως ορθολογική πρόταση.

Νέο Avis App για ταξίδια σε όλον τον κόσμο

Η πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή της Avis κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου πιο εύκολη από ποτέ. Με το νέο Avis App μπορείτε να επιλέξετε προορισμό και υπηρεσίες με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ παράλληλα μπορείτε να βρείτε τους πλησιέστερους σταθμούς ενοικίασης βάσει της τοποθεσίας που βρίσκεστε. Κάντε κράτηση αυτοκινήτου επιλέγοντας τον σταθμό ενοικίασης που θέλετε, καθώς και το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Μπορείτε να δείτε, με μια γρήγορη ματιά, τα στοιχεία του αυτοκινήτου που επιλέξατε, συμπεριλαμβανομένων όλων των χαρακτηριστικών αλλά και των απαιτήσεων για τον οδηγό. Το αυτοκίνητο θα σας περιμένει σε έναν από τους 5.450 σταθμούς ενοικίασης της Avis, σε 165 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε χρήσιμα αξεσουάρ και υπηρεσίες, όπως GPS, Μobile Wi-Fi, παιδικά καθίσματα, αλυσίδες χιονιού ή ακόμη και ειδικό εξοπλισμό για τους λάτρεις του ski, ώστε να απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι σας. Με το νέο Avis App έχετε επίσης τη δυνατότητα να προπληρώσετε online για την ενοικίαση αυτοκινήτου, ενώ αν αλλάξετε σχέδια για το ταξίδι σας, έχετε πάντα τη δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας.
Η νέα εφαρμογή προσφέρει μια ακόμη καλύτερη εμπειρία στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης Avis Preferred, καθώς μπορούν οποιαδήποτε στιγμή από το smartphone τους να ενημερώνονται για το status τους και για τα προνόμια που τους προσφέρει το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα μπορούν να παρακολουθούν τον αριθμό και το ιστορικό των ενοικιάσεων που έχουν πραγματοποιήσει.
To Αvis Αpp είναι διαθέσιμο για iPhone και Android συσκευές και μπορείτε να το κατεβάσετε σήμερα στο smartphone σας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ