• Αναζήτηση
 • Μικρά νέα

  Διοικητικές αλλαγές στην Toyota Ελλάς

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Διοικητικές αλλαγές στην Toyota Ελλάς

   
  Συνεπής στη στρατηγική επαγγελματικής εξέλιξης των στελεχών της, η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία στην Ελλάδα ανακοίνωσε την τοποθέτηση της κυρίας Αγγελικής Τσενέ στη θέση της διευθύντριας marketing από την 01.01.2018. Η κυρία Τσενέ εργάζεται στην Toyota Ελλάς από το 2005 και κατείχε μέχρι τώρα τη θέση της Group Product Manager ενώ διαδέχεται τη μέχρι σήμερα Marketing Director της εταιρείας κυρία Ελεάννα Βήττα, η οποία προάγεται στη θέση της Director, Balkans & Regional Planning, Pricing & Projects. Η κυρία Βήττα θα έχει την ευθύνη για τη στρατηγική και υλοποίηση των ενεργειών Μarketing στα Βαλκάνια (Ρουμανία και Βουλγαρία). Επιπλέον, θα αναλάβει, σε επίπεδο ευρύτερα της περιφέρειας της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και του Βελγίου, τη στρατηγική διαδικασία του Pricing & Planning. Επιπρόσθετα, έχει την ευθύνη και τον συντονισμό των ενεργειών που συνδέονται με το έργο των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι κυρίες Ε. Βήττα και Α. Τσενέ αναφέρονται στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Toyota Ελλάς κ. Αριστείδη Αραβανή, ο οποίος κατέχει και τη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape με εκτεταμένες περιοχές ευθύνης στις αγορές του Βελγίου και των Βαλκανίων.

  Νέα διάκριση για το Nissan Leaf

  To βραβείο του καλύτερου μικρού οικογενειακού αυτοκινήτου «Best Small Family Car» απέσπασε στο Ηνωμένο Βασίλειο το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν και στην Ελλάδα την ερχόμενη άνοιξη. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του θεσμού Next Green Car αξιολογούν οκτώ διαφορετικές κατηγορίες, με τους νικητές να επιλέγονται μεταξύ 32 διαφορετικών μοντέλων από 18 κατασκευαστές. Τα μοντέλα που διακρίνονται καλύπτουν επτά κατηγορίες οχημάτων και κρίνονται βάσει των περιβαλλοντικών κριτηρίων, των επιδόσεων, του κόστους και της σχέσης ποιότητας / τιμής. Το νέο LEAF εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή των θεσμού με τη βελτιωμένη αυτονομία του – σχεδόν 380 χλμ. μετά από μια πλήρη φόρτιση -, την ξεχωριστή σχεδίαση και τις προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε βραβεύθηκε τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ με τη διάκριση καλύτερης καινοτομίας «Best of Innovation».

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Autohub
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk