• Αναζήτηση
 • Renault Sympioz: Χώρος να ζεις

  Αναπόσπαστο τμήμα ενός οικιστικού συγκροτήματος ευελπιστεί να αποτελέσει το φουτουριστικό πρωτότυπο Sympioz που η Renault αποκαλύπτει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο μέλλον ένα αυτοκίνητο δεν θα μας συντροφεύει αποκλειστικά στις μετακινήσεις μας αλλά και όταν οι υποχρεώσεις του στον δρόμο εκπληρωθούν. Αυτό τουλάχιστον οραματίζεται η Renault, μετατρέποντας το φουτουριστικό πρωτότυπο “Sympioz” αναπόσπαστο κομμάτι της κατοικίας μας.

  Σύμφωνα με τη γαλλική φίρμα, λοιπόν, το υψηλών επιδόσεων αυτόνομο όχημα θα ενσωματώνεται σε ένα οικιστικό συγκρότημα αποτελώντας ουσιαστικά μια εξαιρετικά ευέλικτη προέκτασή του.

  Τη συμβίωση με το πρωτότυπο μοντέλο των 4,7 μέτρων θα ευνοεί η χρήση ιδιαίτερα ποιοτικών υλικών στο εσωτερικό του, όπως το ξύλο, το μάρμαρο και η πορσελάνη, ο εξίσου πλούσιος εξοπλισμός του και η ευελιξία του θαλάμου επιβατών.

  Επιστρέφοντας στις συμβατικές υποχρεώσεις ενός τετράτροχου, οι δύο ηλεκτροκινητήρες του Renault Sympioz αποδίδουν 500 kW και 660 Nm ροπής, ενώ οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου εξασφαλίζουν αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

  Autohub