Οι χρυσές μπούκλες της Ζιζέλ παίζουν εκτυφλωτικά παιχνίδια με τους προβολείς στο Στάδιο Μαρακανά. Το super model κεντρική παρουσιάστρια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο περπατάει με άνεση πάνω στη σκηνή. Κινείται ρυθμικά χαμογελάει, δοκιμάζει γόβες Christian Louboutin και πέδιλα Jimmy Choo τα οποία συνοδεύουν φορέματα διάσημων σχεδιαστών. Σκέπτεται ότι οι περίφημες κόκκινες σόλες του φίλου της Christian θα πρωταγωνιστήσουν στην πολυσυζητημένη τελετή έναρξης των Olympic Games την Παρασκευή 5 Αυγούστου. Οι αθλητές της Κούβας επέλεξαν αθλητικά παπούτσια με την υπογραφή Christian Louboutin. Ένα υπερθέαμα γεμάτο φαντασμαγορικά στιγμιότυπα. Εκρηκτικό show με τραγουδιστές, συγκροτήματα πυροτεχνήματα οπτικά εφέ και την Ζιζέλ Μπούντχεν το κορυφαίο και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της εποχής μας στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής. Ο σκηνοθέτης του λαμπερού εναρκτήριου show Λεονάρντο Καεντίνο ζήτησε από την Ζιζέλ να υποδυθεί μια γυναίκα η οποία πέφτει θύμα κλοπής στο Ρίο. Τελικά οι αστυνομικοί κατορθώνουν να την διασώσουν δίνοντας έτσι προς τα έξω το μήνυμα ότι η Βραζιλία παρά τα όσα λέγονται είναι μια ασφαλής χώρα. Όλα αυτά θα φανούν βέβαια στην πράξη. Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες. Υπάρχουν προβλήματα διοργανωτικά όπως επίσης και σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των εκατομμυρίων τουριστών οι οποίοι φθάνουν από διάφορα μέρη του πλανήτη. Η Ζιζέλ συνεχίζει όμως να χαμογελάει. Οι γόβες Christian Louboutin είναι sexy. Όπως όλα τα καλοφτιαγμένα ακριβά δωδεκάποντα πάνω σε ατελείωτες γάμπες. Η Μπούντχεν δεν είναι όμως μόνη. Οι καυτές Βραζιλιάνες συνάδελφοί της έχουν ήδη φθάσει στο Ρίο.

Από την Μύκονο στο Ρίο

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και η Αντριάννα Λίμα μετά την Μύκονο και ένα σύντομο πέρασμα από άλλα κοσμοπολίτικα spots πέταξαν στην Βραζιλία. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ιζαμπέλλι Φοντάνα. Οι τρεις hot Βραζιλιάνες stars της πασαρέλας αποτελούν κινητή διαφήμιση για την Ελλάδα. Οι Βραζιλιάνοι αλλά και πολλοί άλλοι επισκέπτες είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστούν από τις περιγραφές των τριών super models για την «γοητεία» που εκπέμπει η Μύκονος. Η Αλεσάντρα η Αντριάννα και η Ιζαμπέλλι βρίσκονταν στο Νησί των Ανέμων με αφορμή τους γάμους της συμπατριώτισσάς τους Άνα-Μπεατρίς Μπάρος με τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο Καρίμ Αλ Σιάτι. Δεν γνωρίζω αν η θαλαμηγός των Αλ Σιάτι περιμένει στο Ρίο το ζεύγος των νεονύμφων. Υπάρχουν σίγουρα όμως mega yachts τα οποία ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν billionaires και super stars. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο οποίος μερικά 24ωρα πριν βρισκόταν στην Μύκονο αναμένεται στο Ρίο. Ο Λήο είχε βρεθεί άλλωστε στην Βραζιλία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το luxury yacht «Diamond» φιλοξενούσε τότε τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό συντροφιά με ξανθές top models. Είναι τα κορίτσια που πάντα συνοδεύουν τον «άτακτο» star ο οποίος ξέρει να διασκεδάζει τρελλά στους ρυθμούς των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου.

Άστον Ίτον – Τζίτζι Χαντίντ στον φακό του Μάριο Τεστίνο

Το super model Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει για το εξώφυλλο της Αμερικανικής «Vogue» με τον Άστον Ίτον. Ο δεκαθλητής θεωρείται σήμερα ο Νο 1 σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το πολυσυζητημένο κορίτσι του modeling (για πολλούς η 22χρονη Τζίτζι είναι η top της νέας γενιάς του modeling) και ο φοβερός Άστον ποζάρουν στον φακό του διάσημου Μάριο Τεστίνο. Η φωτογράφιση έγινε στην ηλιόλουστη Σάντα Μπάρμπαρα. Η επίσης διάσημη fashion editor της Αμερικανικής «Vogue» Tonne Goodman έντυσε τον Άστον με τα αντιπροσωπευτικότερα και κομψότερα «κομμάτια» της Nike (o super αθλητής είναι το «πρόσωπο» στις διαφημιστικές καμπάνιες της διεθνούς φίρμας αθλητικών ειδών, κερδίζει όμως εκατομμύρια δολλάρια από διαφημιστικές εκστρατείες της Coca Cola και της Gillette). Δίπλα του η Χαντίντ φοράει γκρι-ριγέ φορέματα Proenza Schouler Calvin Klein, μακριά φουστάνια με κίτρινα, λευκά μαύρα βολάν Louis Vuitton, στενά μπλε σύνολα της Victoria Beckham jumpsuit Emirio Pucci πορτοκαλί αέρινα φορέματα Loewe. Τα συνοδεύει με τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα Fenty Puma Sneaker που σχεδίασε η Ριάννα.

Ο μπαμπάς σκιέρ οι «αντοχές» οι προπονήσεις

Η Τζίντζι Χαντίντ ανυπομονούσε να γνωρίσει τον περίφημο δεκαθλητή ο οποίος αναμένεται να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας. Το bigger face in fashion αυτή τη στιγμή φθάνει στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί μια δύσκολη για εκείνη φωτογράφιση. Η ξανθιά νεαρή με τις εκρηκτικές αναλογίες πρέπει να «ακολουθεί» τις κινήσεις του Άστον. Ο Τεστίνο δοκιμάζει τις μηχανές του κάτω από τον ήλιο. Ο Ίτον προσπαθεί να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για την Τζίτζι. Η «σκληρή» Ντονατέλλα Βερσάτσε έχει πει ότι «συμβολίζει την νέα γενιά νεαρών γυναικών που μπορούν να «κοντρολάρουν» το πεπρωμένο τους με εξαιρετικό τρόπο». Εκείνη λέει στο Άστον ότι ο πατέρας της ήταν σκιέρ ο οποίος λάμβανε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μωχάμεντ Χαντίντ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία skiers ο οποίος πήρε μέρος στους αγώνες της Γαλλίας το 1992 (εγκατέλειψε την ενεργό δράση στα 43 του!). Ο Ίτον εντυπωσιάζεται από τις «αντοχές» και την καλή φυσική κατάσταση της Τζίτζι. Η Χαντίντ εξομολογείται ότι μέρες πριν την συγκεκριμένη φωτογράφιση προπονήθηκε σαν επαγγελματίας αθλήτρια. «Είμαι πολύ ανταγωνιστική» επισημαίνει.

Όλα συμβαίνουν στην Μύκονο!

Super αθλητές big stars, κροίσοι από όλα τα μέρη του πλανήτη καλλίγραμμα κορίτσια στην Κόπα Καμπάνα και διάσημοι σχεδιαστές οι οποίοι υπογράφουν τις εμφανίσεις των ομάδων. Ο Ralph Lauren για τους Αμερικάνους οι Ιταλοί-μόνιμοι κάτοικοι της Μυκόνου τα καλοκαίρια-DSquared για τους Καναδούς η Lacoste για τους Γάλλους η Stella Mc Carthey για τους Άγγλους ο Christian Louboutin με στολές και παπούτσια για τους Κουβανούς.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 η Σοφία Κοκοσαλάκη είχε ντύσει την Ελληνική ομάδα. Τώρα η Σοφία παρουσιάζει μια σειρά κοσμημάτων της στη Μύκονο μαζί με άλλους designers καλλιτέχνες και εικαστικούς όπως η Ιλεάνα Μακρή η Ευγενία Νιάρχου ο Θωμάς Κοτσιγιάννης ο Νίκος Κούλης κ.α. Όλα τελικά τα σημαντικά κοινωνικά γεγονότα του καλοκαιριού πραγματοποιούνται στο Νησί των Ανέμων. Η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει στραμμένα τα βλέμματα στην κατάλευκη φωλιά του Αιγαίου…

Ο ράφτης του Zegna στο Mykonian Collective Resort

Οι διεθνούς φήμης designers ντύνουν τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Οι κορυφαίοι όμως Ιταλικοί οίκοι κάνουν «επέλαση» στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Με μία limited edition Ermenegildo Zegna συλλογή, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Νησί των Ανέμων και πολυτελείς Su Misura υπηρεσίες το νέο Collective Resort προχώρησε σε μια εντυπωσιακή παρουσία στα πολυσύχναστα Ματογιάννια. Το πολυτελές κατάστημα υποδέχθηκε στην Mykonos τον Ιταλό ράφτη του Ermenegildo Zegna ο οποίος έφθασε στο Νησί κατευθείαν από το Μιλάνο. Οι πελάτες του Ιταλικού οίκου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ξεχωριστή εμπειρία Su Misura. Μια πλήρως personalized εμπειρία για αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό. Ο Χάρης Ντάβλας του πετυχημένου ανδρικού blog «In Icons we trust» ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους λάτρεις της Ιταλικής φινέτσας και να τους μυήσει βέβαια στην πολυτελή φιλοσοφία του εμβληματικού brand.


Νέο εμπορικό κέντρο στο Νησί των Ανέμων

Τα πλέον κοσμοπολίτικα spots του πλανήτη διαθέτουν λαμπερά εμπορικά κέντρα. Οι μεγιστάνες του πλούτου οι stars τα top models αλλά και οι κοινοί θνητοί θέλουν να έχουν τις δικές τους ξεχωριστές επιλογές όταν κάνουν shopping με «φόντο» γαλαζοπράσινα νερά και super yachts. Το καινούργιο Εμπορικό Κέντρο (My Mall) έκανε εγκαίνια πριν λίγες βραδιές στην Μύκονο. Στον δρόμο προς Πλατύ Γιαλό-Ψαρρού. Κόσμος, κόσμος πολύς βρέθηκε στο κτίριο το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Altec για λογαριασμό της AKK Αναπτυξιακή (την διαχείριση έχει αναλάβει η Mykonos Real Estate Ρεβύθης & Συνεργάτες). Η Εσθήρ έκανε μια βόλτα από το INTERNI της οικογένειας Βαρβέρη το Simple Caracters με γυναικεία και αντρικά ρούχα, το Nassos hair resort και ένα φοβερό κατάστημα κρεάτων, τo «Drakoulis Meat open project» που προμηθεύει τους ιδιοκτήτες των luxury mansions στα προάστια του νησιού τις κουζίνες των θεαματικών θαλαμηγών αλλά και όλους αυτούς με τους…εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Ο Mykonian Αντώνης Ρέμος και τα ρολόγια που κλέβουν ματιές

Μετά από μια ολονύχτια μάλλον εξαντλητική αλλά σίγουρα επιτυχημένη συναυλία στο «Nammos» ο Αντώνης Ρέμος βόλταρε χαλαρά στο κέντρο της Μυκόνου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με την σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ επισκέφθηκαν το γνωστό κοσμηματοπωλείο Gofas Jewelry. Οι Γιάννης και Γρηγόρης Γκόφας υποδέχθηκαν το ζευγάρι όπως επίσης γνωστά επιχειρηματικά ονόματα του τόπου. Η Εσθήρ παρατηρεί ότι ένα υπέροχο ρολόϊ της Hublot «κλέβει» ματιές στο χέρι του CEO του οίκου υψηλής ωρολογοποιίας Ricardo Guadalupe. Αμέσως μετά στρέφει το ενδιαφέρον της στα κολιέ με διαμάντια…

Τα μυστικά της γυναικείας ομορφιάς

Το δάσος είναι γεμάτο από πλατάνια. Το ποτάμι έτσι όπως κυλάει μέσα στην φύση δημιουργεί παραμυθένιο θέαμα. Οι ιδιοκτήτες του «Θέρμες Πλατυστόμου Resort Spa Ασκληπιός» Μπίλλη και Ιωάννα Στραγάλη υποδέχονται τους επισκέπτες οι οποίοι απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αναζωογόνησης και εξαιρετικής φιλοξενίας.

Τρεις πετυχημένες γυναίκες η Δέσποινα Καϊσίδου του dkmedicalspot η σχεδιάστρια ρούχων Joana Michele και η makeup artist Καίτη Τομαζίνου διοργανώνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο στο συγκεκριμένο resort Ημερίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στην γυναίκα και τα μαγικά μυστικά ομορφιάς που εκείνη πρέπει να γνωρίσει. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η Έλενα Ντάβλα. Στην διάρκεια της Ημερίδας η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου θα παρουσιάσει στις κυρίες οι οποίες θα δώσουν το παρόν το βιβλίο «Η οργή του Ανδρέα».

Τι επιλέγουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Λουδάρος;

Η γοητευτική και καλογυμνασμένη Ναταλία Δραγούμη πέρασε την πόρτα του γνωστού πολυκαταστήματος notos galleries στην Σταδίου. Σε λίγο ο Αντώνης Λουδάρος βρέθηκε κοντά της. Οι δημοφιλείς ηθοποιοί έκαναν μια βόλτα στο κατάστημα. Σταμάτησαν στο corner της Palco για να δοκιμάσουν γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα τα οποία διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα άνεση και εφαρμογή τους. Μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΛΚΟ Α.Ε. σχεδιάζει ανδρικά γυναικεία και παιδικά εσώρουχα εδώ και 100 χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι ότι το brand είναι πάντα αρωγός σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Όπως έγινε πρόσφατα όταν βρέθηκε σε γηροκομεία αλλά και σε κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων…