Ανακατεύω 600 γρ. αλεύρι μαλακό, 200 γρ. χαρουπάλευρο και 5 γρ. κανέλα, σε σκόνη.

Αφήνω 550 γρ. βούτυρο αγελάδος να έρθει σε θ.δ. και το βάζω στον κάδο του μίξερ μαζί με 250 γρ. ζάχαρη. Τα χτυπάω με το φτερό, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το βούτυρο. Προσθέτω ένα ένα 4 αβγά καθώς συνεχίζω το χτύπημα.

Μεταφέρω το μείγμα σε μια λεκάνη. Προσθέτω το μείγμα των αλεύρων και ομογενοποιώ. Κόβω, είτε με κουπάτ είτε με το χέρι, μικρά μπισκότα και τα ψήνω σε μία λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα στον φούρνο, στους 180°C, για 10-12 λεπτά (υλικά για περίπου 30 μπισκότα).

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.