Μουστάρδα δίχρωμη με γλυκό κρασί

ΥΛΙΚΑ (για 2 βάζα των 220 ml)

1 και 2/3 φλ. νερό

1/3 φλ. λευκό σιναπόσπορο

1/3 φλ. καφέ σιναπόσπορο

1/3 φλ. κόκκινο γλυκό κρασί

½ κ.γ. αλάτι

EKTEΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό και βάζουμε τα δύο είδη σιναπόσπορων να φουσκώσουν για 8-12 ώρες. Στραγγίζουμε και μεταφέρουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει η μουστάρδα μια ελαφρώς κοκκώδη υφή. Αν χρειαστεί να αραιώσουμε το μείγμα, προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά λίγο νερό ακόμη.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk