Κάλεσμα βοήθειας για την αγορά υλικών για το Οδοντιατρείο του, απευθύνει το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, που στεγάζεται και λειτουργεί στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορυδαλλού. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στη γραμματεία του ιατρείου διατίθενται λαχνοί των 2 ευρώ, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που είναι απαραίτητο για να συνεχίσει να λειτουργεί το Αλληλέγγυο Οδοντιατρείο. Οι λαχνοί θα κληρωθούν τη Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, στις 12 το μεσημέρι με έπαθλο δυο αρνιά για το πασχαλινό τραπέζι.
Όπως είναι γνωστό, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας έχουν συστήσει το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, γιατί η κρίση, η φτώχεια κι η ανεργία έχουν αποκλείσει πολλούς συμπολίτες μας από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Λειτουργούν καθημερινά από τις 09:30 ως τις 20.30, σε χώρους που παραχώρησε η δημοτική αρχή, στην οδό Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος, στην πλατεία Μέμου, τηλέφωνο 210 4960790.
Οι εθελοντές γιατροί παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε ανασφάλιστους πολίτες ολόκληρης της περιφερειακής ενότητας Πειραιά. Παρέχουν δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, καθώς επίσης και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη.