Ο Λευτέρης Λαζάρου αυτή τη Τσικνοπέμπτη κάνει την ανατροπή στη θαλασσινή του κουζίνα και εγκαταλείπει για λίγο τα χριστόψαρα, τα μπαρμπούνια και τις σουπιές. Τι περιλαμβάνει το ειδικό μενού; Κρεατόσουπα με πολίτικο κριθαράκι και απάκι, πρασοτηγανιά, μοσχαρίσια μάγουλα και παϊδάκια γαλλικής κοπής.Και για το τέλος στο τραπέζι φθάνει ένα χορταστικό εκμέκ κανταΐφι με παγωτό καϊμάκι, ως ο καλύτερος επίλογος σε μια ημέρα γνήσιαςκρεατοφαγίας. {{{ moto }}}