Προσφορά αλληλεγγύης στους άστεγους του Πειραιά

Σαράντα τέσσερις σακούλες με είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν από πολίτες στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της ομάδας «Δεν Ξεχνάμε», παρέλαβε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2015 η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).

Σαράντα τέσσερις σακούλες με είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν από πολίτες στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της ομάδας «Δεν Ξεχνάμε», παρέλαβε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2015 η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ). Στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η ομάδα «Δεν Ξεχνάμε» συγκέντρωσε ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα και στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους και το λιμάνι του Πειραιά και τα μοίρασε σε αστέγους. Όσα ρούχα περίσσεψαν παραδόθηκαν στην ΚΟΔΕΠ, προκειμένου να διατεθούν στον Ξενώνα Αστέγων του δήμου Πειραιά «Ανακούφιση», καθώς και σε άπορους συμπολίτες μας.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα «Δεν Ξεχνάμε», η οποία με τη δράση της απέδειξε στην πράξη, τι σημαίνει αλληλεγγύη και στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν ρούχα, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης» δήλωσε η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, κυρία Κορίνα Λαουλάκου. Όπως επισήμανε η πρόεδρος, «η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά κάνει ό,τι μπορεί, στο πλαίσιο των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του δήμου, προκειμένου να βοηθήσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα των άστεγων και άπορων συμπολιτών μας. Όμως, οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Για αυτό και η στήριξη από φορείς, από πολίτες, από εθελοντές και από κοινωνικά ευαισθητοποιημένες ομάδες είναι απαραίτητη».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk