Δ. Καρύδης: «Επιμένουμε σε εθνική συνεννόηση και ενότητα»

Την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στον Βήμα fm για το ΠΑΣΟΚ και τους στόχους του

Την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης μίλησε στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο για το ΠΑΣΟΚ και τους στόχους του.{{{ audio1 }}}

Για το στόχο του ΠΑΣΟΚ

«Έχουμε πει σε όλους τους τόνους, όπως και το 2012, ότι πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση και εθνική συνεργασία πάνω σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, την προληπτική πιστωτική γραμμή και την έξοδο από τα μνημόνια και πιστεύω ότι εφόσον δεν έχουμε αυτοδυναμία – που δεν φαίνεται να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο – όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να πάνε σ’ αυτή τη γραμμή. Ισχύει και η πρόταση που κάναμε το 2012 για την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που θα δουλέψει για το μέλλον της χώρας και όχι για μικροκομματικές σκοπιμότητες. Εμείς, βάζουμε ένα λογικό πλαίσιο. Ότι όταν κάνεις συνεργασία με άλλες πολιτικές δυνάμεις, πρέπει μεταξύ των θέσεων που έχει καθένας, να βρεθεί ένας κοινός τόπος. Αυτός είναι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.»

Για το ΠΑΣΟΚ και το «Κίνημα»

«Εμείς είπαμε ότι θα πάμε σε ένα συνέδριο ανοιχτό. Προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς τα στελέχη. Όλα είναι ανοιχτά. Μπορούμε να έχουμε ενότητα και συσπείρωση; Εμείς, αυτό θέλαμε. Και θα ήμασταν έτσι σίγουρα τρίτη δύναμη στις επικείμενες εκλογές. Κάποιοι επέλεξαν αλλιώς και τώρα πρέπει να σκεφθούν – κυρίως οι πολίτες – όλα αυτά τα πράγματα και να δώσουν την ετυμηγορία για την πορεία ανασυγκρότησης και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk