Στυλιανίδης: «Η παρέμβαση Καραμανλή υποδεικνύει την κοινή λογική»

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., μίλησε στον Βήμα fm για τον ΣΥΡΙΖΑ και την παρέμβαση Καραμανλή

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Ευρυπίδης Στυλιανίδης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Άρη Ραβανό και Αργύρη Παπαστάθη για τον ΣΥΡΙΖΑ και την παρέμβαση Καραμανλή.{{{ audio1 }}}

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αν τυχόν επιμείνει στην επανάσταση – που δεν το πιστεύω – τότε θα διακινδυνεύσει να βρεθεί η χώρα σε μια κατάσταση, από την οποία δεν ξέρω αν υπάρχει έξοδος. Δεν κινδυνολογώ, αλλά τα επιβεβαιώνω αυτά με επικοινωνία που έχω με Γερμανούς συναδέλφους, που λένε ότι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, ότι η κατάσταση είναι καθαρή και περιμένουν ποιος θα πάει εκεί να μιλήσει μαζί τους για να παρθεί απόφαση αν θα αποφασίσουν να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε ή θα μας δείξουν την πόρτα. Υπάρχει μια συμφωνημένη πολιτική που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν δεν προκαλούνταν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι έκτακτες εκλογές, θα είχαν ολοκληρωθεί όλα.»

Για την παρέμβαση Καραμανλή

«Η παρέμβαση Καραμανλή συμβαδίζει με την κοινή λογική. Υπενθυμίζει σε όλους ότι αυτός είναι ο δρόμος και πρέπει να τον βαδίσουμε για να τελειώνουμε, να ανακτήσουμε ό,τι είχαμε και να τελειώνουμε, όταν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε το 2010, αλλά είχαμε τότε κακές αποφάσεις ενώ υπήρχαν εναλλακτικοί δρόμοι και δεν τους επέλεξαν κάποιοι.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk