Π. Καψής: «Εμείς, λέμε για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας»

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στον Βήμα fm για το ΠΑΣΟΚ, τον Γ. Παπανδρέου και τον ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ, Παντελής Καψής μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για το ΠΑΣΟΚ, τον Γ. Παπανδρέου και τον ΣΥΡΙΖΑ.{{{ audio1 }}}

Για το ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές

«Αυτή τη στιγμή, η Κεντροαριστερά, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, δίνουν μια μάχη υπαρξιακή. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουν να συνεχίσουν να παρεμβαίνουν για τον τόπο γενικότερα και πιστεύω ότι η ψήφος υπέρ τους δεν είναι ψήφος σκοπιμότητας, αλλά ιδεολογική και πολιτική ταυτόχρονα.»

Για τον Γιώργο Παπανδρέου και το «Κίνημα»

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Έχει πληγώσει την παράταξη, όχι στο βαθμό που μπορεί κάποιοι να περίμεναν, αλλά απειλεί να στερήσει την τρίτη θέση, που είναι ο βασικός πολιτικός στόχος (του ΠΑΣΟΚ).»

Για τις συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση του ΠΑΣΟΚ

«Είναι μια από τις βασικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μία, θέλει να μείνουμε στο ευρώ και από την άλλη λέει ότι το μόνο κόμμα με το οποίο μπορεί να συνεργαστεί είναι το ΚΚΕ, το οποίο λέει να φύγουμε από το ευρώ και την Ευρώπη. Αυτά τα πράγματα είναι τελείως προσχηματικά, το κάνει για να πάρει ψήφους από το ΚΚΕ. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεργασίας και το ξεκαθάρισε και το ΚΚΕ. Ελπίζω να βάλει μυαλό ο κ. Τσίπρας και να καταλάβει την ανάγκη, διαφορετικά θα οδηγηθούμε σε πολύ μεγάλες περιπέτειες.

Εμείς, λέμε για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Είναι ανάγκη να υπάρξει ευρύτερη συναίνεση, γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά. Έχουμε πολύ σοβαρά πράγματα μπροστά μας και είτε είναι ο Τσίπρας είτε ο Σαμαράς είτε ο Βενιζέλος, τα ίδια πράγματα θα αντιμετωπίσουν. Ας καθίσουμε κάτω, να βρούμε μια ενιαία στάση και να δούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.»

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk