Μεσογειακή ομελέτα

YΛΙΚΑ (για 2 ομελέτες)

4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

80 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές ροδέλες

4 αβγά, χτυπημένα ανά 2

αλάτι, πιπέρι

1 πράσινη πιπεριά, σε μπαστουνάκια

1 κόκκινη πιπεριά, σε μπαστουνάκια

1 κίτρινη πιπεριά, σε μπαστουνάκια

1 κολοκυθάκι, σε λεπτές ροδέλες

1 ντομάτα, σε 6 ροδέλες

2 κ.γ. απαλή μουστάρδα

100 γρ. τυρί φέτα, χονδροσπασμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα 2 χτυπημένα αβγά, αλάτι και πιπέρι. Τηγανίζουμε την ομελέτα για λίγα λεπτά, μέχρι να δέσουν τα υλικά και να πάρει χρώμα, και τη βγάζουμε σε ένα πιάτο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τη δεύτερη ομελέτα.

Σε άλλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε τα υπόλοιπα λαχανικά σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Απλώνουμε στην κάθε ομελέτα από 1 κ.γ. μουστάρδα, μοιράζουμε τα σοταρισμένα λαχανικά και τη φέτα, διπλώνουμε στη μέση και σερβίρουμε.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk