• Αναζήτηση
 • Καφές, καρποί και κεράσματα

  Η ιστορία του Carpo ξεκινά τον Δεκέμβριο του 2011. Οι αδελφοί Κοντόπουλοι με το κατάστημα τους στην οδό Κανάρη 6, στο Κολωνάκι, έφεραν στο επίκεντρο την νοστιμιά των εκλεκτών ξηρών καρπών, των αποξηραμένων φρούτων και της σοκολάτας. H επιτυχημένη πορεία συνεχίστηκε με ένα κατάστημα στο Λονδίνο και φέτος επανέρχονται στην Αθήνα με το Carpo Ψυχικού.

  Ετσι, οι φούρνοι από νωρίς το πρωί καβουρδίζουν καρπούς, οι φρεσκοκομμένοι καφέδες αναδύουν αρώματα, ενώ εσείς μπορείτε να ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία αποξηραμένων φρούτων, βάζα με θυμαρίσιο μέλι, πλάκες σοκολάτας και πολλά ακόμη προϊόντα.

  Η εταιρεία Carpo Hellas, δραστηριοποιείται από το 1991 στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και καφέ, επιδιώκοντας συνεργασίες με μικρούς παραγωγούς από όλο τον κόσμο. Για αυτόν τον λόγο, τα προϊόντα που φτάνουν στα καταστήματά της, διακρίνονται για τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας τους.

  Περισσότερα στο carpoathens.com, www.carpolondon.co.uk, www.carpohellas.com

  Carpo Ψυχικό: Δημητρίου Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6712 384

  Carpo Kολωνάκι: Κανάρη 6, Κολωνάκι, τηλ. 210 3605 616

  Carpo London: 16 Piccadilly, W1, Λονδίνο, τηλ. 00442072877233

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk