Η Lady Gaga σκέφτεται να εκδώσει τα ημερολόγιά της. Το ποπ είδωλο που έχει δηλώσει ότι κρατάει σημειώσεις με τις σκέψεις και τα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της, κυρίως κατά τη διάρκεια των τουρνέ προκειμένου να τις… παραδώσει στα παιδιά της, σκέφτεται σοβαρά και να τις δημοσιεύσει.

Ανώνυμη πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Daily Star σχετικά με την 26χρονη σταρ: «Καθώς περιοδεύει τον κόσμο, η Gaga παρατηρεί τα πάντα…» Οι προσωπικοί αυτοί «θησαυροί» περιλαμβάνουν σκέψεις, αισθήματα, σχέδια, ακόμα και γράμματα που ανταλλάσσει με τη μητέρα της, Σύνθια.

«Τα κρατά όλα μαζί ως σουβενίρ, κι έτσι αν ποτέ κάνει παιδιά να μπορούν να διαβάσουν τα πάντα σχετικά με την ποπ σταρ μητέρα τους», αναφέρει η ίδια πηγή και συνεχίζει: «Η Gaga έχει επίσης δηλώσει ότι δεν αποκλείει την δημοσίευσή τους αρκεί η χρονική συγκυρία είναι σωστή».

Επίσης, πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας προσθέτει ότι αν τελικά αποφασίσει να εκδώσει το ημερολόγιό της, δεν θα το κάνει για να κερδίσει χρήματα. «Δεν θα είναι για λεφτά. Θα είναι για τους θαυμαστές της. Η Gaga θα ήθελε να το κάνει δώρο στους θαυμαστές της».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Lady Gaga δέχτηκε τα πυρά του τύπου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς όχι μόνο εμφανίστηκε να καπνίζει χασίς στη σκηνή κατά την διάρκεια της συναυλία της στο ΄Αμστρενταμ αλλά και γιατί δεν δίστασε να δηλώσει πόσο η χρήση μαριχουάνας την βοήθησε να ξεπεράσει κάποια άλλα προβλήματα στη ζωή της.