Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, διάβασα ότι στην Ισπανία ο δήμος της πόλης Χιρόνα

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,

Διάβασα ότι στην Ισπανία ο δήμος της πόλης Χιρόνα τοποθέτησε λουκέτα στους κάδους απορριμμάτων των σουπερμάρκετ για να εμποδίσει όσους αναζητούν τρόφιμα στα σκουπίδια. Αυτό καθώς το φαινόμενο έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και υπάρχουν κίνδυνοι για αρρώστιες, επιδημίες κτλ. Υποθέτω ότι πρέπει να αισθάνομαι ευνοημένη που στην Ελλάδα οι κάδοι με τα σκουπίδια παραμένουν ακόμη ξεκλείδωτοι. Δεν μπορώ όμως και να μην αναλογιστώ με πίκρα πού ήμασταν, πού φτάσαμε και πού πηγαίνουμε, Ελληνες και Ισπανοί…

Μετά τιμής,

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, άκουσα τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ασημάκη Παπαγεωργίου να αναφέρεται από τηλεοράσεως στην επιθυμία της κυβέρνησης να απαλλάξει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από τις υπέρ τρίτων εισφορές. Και αυτό το παρουσίασε ως διευκόλυνση, ως κοινωνική προσφορά, ως φιλολαϊκό μέτρο.

* Εχοντας προηγουμένως εξηγήσει ότι τα έξτρα, επειδή πρέπει οπωσδήποτε να τα εισπράττει το κράτος, όταν αφαιρεθούν από τη ΔΕΗ, θα τοποθετηθούν αλλού, σε άλλο χαράτσι.

* Για τέτοια διευκόλυνση μιλάμε: εμείς τα ίδια θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε, απλώς με άλλον τρόπο – και προσαυξημένα. Σε ευχαριστούμε, ω εξουσία!

* Αχ, και να ήμασταν Ελβετία! Εκεί ως και τα πρόβατα απολαμβάνουν πρωτοποριακές διευκολύνσεις: ο βιολόγος Ζαν-Μαρκ Λαντρί ανακάλυψε (ηλεκτρονικό) σύστημα που τους δίνει τη δυνατότητα να στείλουν μήνυμα στους βοσκούς σε επικείμενη επίθεση λύκων!

* Ενώ εδώ μας κατασπαράσσουν οι λύκοι και λέμε και ευχαριστώ, αν με εννοείτε…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk