Ποιος ΄Αστον; Η Ντέμι Μουρ φαίνεται πως δοκιμάζει να αναρρώσει από τον χωρισμό της με τον, κατά 15 χρόνια νεώτερό της, αμερικανό γόη, ΄Αστον Κούτσερ, στο πλευρό ενός άλλου άντρα.

Περιοδικό που ασχολείται με την ιδιωτική ζωή των «επωνύμων» ανακάλυψε την 49χρονη ηθοποιό με νέο σύντροφο, επίσης αρκετά χρόνια νεώτερό της – της έγινε συνήθεια, μάλλον…

Ο λόγος για τον37χρονο Νεοζηλανδό ηθοποιό Μάρτιν Χέντερσον, ο οποίος βρέθηκε να συνοδεύει την μελαχρινή σταρ σε καθημερινές δουλειές στο Κοννέκτικατ. Οι δυο τους έκαναν ψώνια από μπακάλικο της γειτονιάς και δεν αρνήθηκαν τα φλας της δημοσιότητας που τους απαθανάτισαν σε χαλαρές στιγμές.

΄Ηταν η «απάντηση» της Ντέμι Μουρ στα δημοσιεύματα του ξένου τύπου που την ήθελαν να βρίσκεται σε υστερία μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του ΄Αστον Κούτσερ να φιλιέται με τη Μίλα Κούνις. Οι φωτογραφίες έκαναν σε δευτερόλεπτα το γύρο του διαδικτύου και φυσικά η Ντέμι Μουρ δεν φάνηκε και πολύ ψύχραιμη.

«Η Ντέμι είναι συγκλονισμένη που ο Άστον την ξεπέρασε τόσο γρήγορα και έχει αρχίσει να βγαίνει με την Μίλα. Η καρδιά της έχει γίνει θρύψαλα. Γιατί μπορεί ο Κούτσερ να την απατούσε όλη την ώρα, αλλά ήταν με τυχαίες γυναίκες. Ενώ τώρα πρόκειται για κανονική σχέση. Αυτό είναι που την πληγώνει. Το να βλέπει φωτογραφίες του να φιλάει κάποια άλλη, είναι σαν κάποιος να της ρίχνει αλάτι στην ανοιχτή πληγή…», δήλωσε στο radaronline πηγή κοντά στην 49χρονη σταρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μίλα Κούνις είναι 28 χρονών και έχει μετακομίσει στο σπίτι του Κούτσερ με τον οποίο περνούν μαζί τα περισσότερα βράδια.