Με καταγωγή από την Ευκαρπία Σερρών, η οικογένεια Γκέγκα, ο κύριος Νίκος με τους γιους του Κώστα και Γιώργο, κατάφερε να φτιάξει στη Θεσσαλονίκη την μπουγάτσα που ξεχωρίζει.

Να θυμίσουμε πως μπουγάτσα είναι μια πίτα από πολύ λεπτό φύλλο που διπλώνει σαν φάκελος και μπορεί να γεμίσει με ό,τι ο καθένας μας επιθυμεί. Στο «Ανώτερον», θα βρούμε την μπουγάτσα με κρέμα, που φτιάχνεται από ολόπαχο γάλα, με την προσθήκη μυστικών μπαχαρικών.

Στις αλμυρές εκδοχές της, υπάρχει η μπουγάτσα με τυρί που φτιάχνεται με φέτα αναμεμειγμένη με σιμιγδάλι το οποίο βράζει στο γάλα, η μπουγάτσα με κιμά και η μπουγάτσα με φρέσκο σπανάκι.

Στο μαγαζί θα βρούμε, ακόμη, χωριάτικες πίτες, κουρού, ταχινοκούλουρο και κρέμα αραβοσίτου με την ονομασία «κρέμα γάλακτος».

Κεντρικό κατάστημα: Αγ. Δημητρίου 59, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 264 064
Υποκαταστήματα: Βιζυηνού 58, Σαράντα Εκκλησιές. Κωστή Παλαμά & Ελευθερίας, Φίλυρο