Ντε Νίρο: Ζήτησε συγνώμη από την Πρώτη Κυρία

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ζήτησε συγνώμη από τις συζύγους των Ρεπουμπλικανων υποψηφίων αλλά και από την Πρώτη Κυρία της Αμερικής για το ακατάλληλο αστείο που έκανε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την στήριξη της υποψηφιότητας του Μπάρακ Ομπάμα.

Το βράδυ της Δευτέρας -19 Μαρτίου- ο διάσημος ηθοποιός με την σύζυγό του Γκρέις Χαϊτάουερ και την Μισέλ Ομπάμα διοργάνωσαν ένα γεύμα στο Greenwich Hotel στη Νέα Υόρκη προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την εκστρατεία επανεκλογής του Αμερικανού Προέδρου.

Ο Ντε Νίρο ανέβηκε στη σκηνή και μπροστά σε ένα κοινό με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ έκανε ένα μάλλον ατυχές σχόλιο για τις συζύγους των Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων για την προεδρία της Αμερικής Νιουτ Γκίνγκριτς, Ρικ Σάντορουμ και Μιτ Ρομνεϊ.

«Καλίστα Γκίνγκριτς. Κάρεν Σαντορουμ. Αν Ρομνεϊ. Πιστεύετε στα αλήθεια ότι η χώρα μας είναι έτοιμη για μια λευκή πρώτη κυρία;» ανέφερε καθώς καλωσόριζε στο βήμα του ομιλητή την Μισέλ Ομπάμα, δημιουργώντας αμηχανία στο κοινό αλλά και την Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN τόσο οι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι όσο και η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου ενοχλήθηκαν με το χιούμορ του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Θεωρούμε ότι το αστείο ήταν ανάρμοστο» δήλωσαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, ενώ ο ηθοποιός έσπευσε να απολογηθεί με επίσημη δήλωσή του.

«Ήταν ένα σατυρικό σχόλιο, αλλά δεν είχα σκοπό να προσβάλω ή να φέρω σε δύσκολη κανέναν, ειδικά την Πρώτη Κυρία» ανέφερε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk