Φασισμός

Εχω μείνει άφωνος. Θες παιδάκι μου να κάνεις απεργία; Με γεια σου και με χαρά σου. Καν’ την. Κι εγώ μαζί σου. Αρκεί να μην ενοχλήσεις αυτούς που δεν φταίνε για τα όσα τραβάς. Θέλω να πω, για ποιόν λόγο να ταλαιπωρηθεί ο κοσμάκης που ουδόλως ασχολείται με το θέμα των ταξί; Τι φταίνε π.χ. οι επιβάτες των λεωφορείων ή των τρόλεϊ που σπανίως μπαίνουν σε ταξί; Γιατί θα πρέπει και αυτοί να ταλαιπωρηθούν; Είναι δυνατόν να παραλύει η χώρα επειδή κάποιοι ταξιτζήδες αποφάσισαν να αποκλείσουν τους δρόμους; Και να το δεχόμαστε έτσι;

Φασισμός | tovima.gr

Εχω μείνει άφωνος. Θες παιδάκι μου να κάνεις απεργία; Με γεια σου και με χαρά σου. Καν’ την. Κι εγώ μαζί σου. Αρκεί να μην ενοχλήσεις αυτούς που δεν φταίνε για τα όσα τραβάς.

Θέλω να πω, για ποιόν λόγο να ταλαιπωρηθεί ο κοσμάκης που ουδόλως ασχολείται με το θέμα των ταξί; Τι φταίνε π.χ. οι επιβάτες των λεωφορείων ή των τρόλεϊ που σπανίως μπαίνουν σε ταξί; Γιατί θα πρέπει και αυτοί να ταλαιπωρηθούν; Είναι δυνατόν να παραλύει η χώρα επειδή κάποιοι ταξιτζήδες αποφάσισαν να αποκλείσουν τους δρόμους; Και να το δεχόμαστε έτσι;

Επειδή εσύ έχεις πρόβλημα με τα του επαγγέλματός σου (με τα οποία εγώ δεν έχω καμία σχέση) πρέπει να απαγορέψεις σ’ εμένα από το να πάω στην δική μου δουλειά με τον τρόπο που πάντα πήγαινα; Με το λεωφορείο, το Ι.Χ. ή το …τρένο (δείτε τι πήγε να γίνει στη Λάρισα). Και να λες κι από πάνω ότι δεν θέλεις να ταλαιπωρηθεί ο έλληνας πολίτης όπως είπε ο κ. Δεμερτζής, πρόεδρος του σωματείου ταξί; Είναι λογικά αυτά τα πράγματα; Δεν νομίζω.

Να μην λειτουργήσεις το ταξί σου το καταλαβαίνω. Να εξοργιστείς με τον απεργοσπάστη; Κι αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά το να απαγορέψεις σε κάποιον να πάει με άλλο μέσον στην δουλειά του είναι το ίδιο σαν να μην επιτρέπεις σε έναν πεζό να περάσει το πεζοδρόμιο.

Για μένα αυτό λέγεται φασισμός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk