Οταν ψήνω πίτες μερικές φορές το φύλλο της ζύμης μου συρρικνώνεται. Πως θα μπορούσα να το αποφύγω;

Ολες οι ζύμες, εκτός από τη ζύμη για τα σου, βελτιώνονται αν μείνουν σε ψυχρό περιβάλλον, για τουλάχιστον 30 λεπτά, πριν τις βάλετε στο φούρνο. Τυλίξτε τη ζύμη σας σε διάφανη μεμβράνη, όπως συμβουλεύουν όλες οι συνταγές και βάλτε την στο ψυγείο. Ακόμα καλύτερη θα γίνει αν την ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο, καθώς έτσι θα γίνει τραγανότερη και πιο ανάλαφρη.

Στείλτε μας τις απορίες σας στο vimagourmet@tovima.gr