«Στις αγορές η Ελλάδα σε 12-18 μήνες»

Μήνυμα από την Ουάσιγκτον ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές προς το τέλος του 2011- θέση την οποία υποστηρίζει η κυβέρνηση- ή στις αρχές του 2012 έστειλε χθες η εκπρόσωπος του ΔΝΤ κυρία Καρολίνα Ατκινσον (φωτογραφία). Οπως μεταδόθηκε χθες το βράδυ, η διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του ΔΝΤ κυρία Ατκινσον δήλωσε: «Αναμένουμε ότι η Ελλάδα ίσως επιστρέψει στις αγορές μέσα στους επόμενους 12- 18 μήνες », σημειώνοντας ότι «το ελληνικό πρόγραμμα προχωρεί όπως αναμενόταν ».

Μήνυμα από την Ουάσιγκτον ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές προς το τέλος του 2011- θέση την οποία υποστηρίζει η κυβέρνηση- ή στις αρχές του 2012 έστειλε χθες η εκπρόσωπος του ΔΝΤ κυρία Καρολίνα Ατκινσον (φωτογραφία).

Οπως μεταδόθηκε χθες το βράδυ, η διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του ΔΝΤ κυρία Ατκινσον δήλωσε: «Αναμένουμε ότι η Ελλάδα ίσως επιστρέψει στις αγορές μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες », σημειώνοντας ότι «το ελληνικό πρόγραμμα προχωρεί όπως αναμενόταν ». Επισήμανε ότι οι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της, που έλαβαν χώρα πρόσφατα στο road show του υπουργού Οικονομικών κ. Γ.Παπακωνσταντίνου σε Λονδίνο, Παρίσι και Φραγκφούρτη, «πήγαν καλά». Η ίδια σημείωσε ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές στα τέλη του 2011- αρχές του 2012, αν και υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα εξυγίανσης της επιτρέπει να μείνει εκτός αγορών για μεγαλύτερο διάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk