Σύντομα

* Fashion Βox Ελλάς: Η εταιρεία πληροφορήθηκε από τον βασικό της μέτοχο Sapphire Lamda Capital Συμμετοχών ότι o μέτοχος αυτός πούλησε εξωχρηματιστηριακά στη συνδεδεμένη με αυτόν εταιρεία Diamond Lamda Capital τις 8.236.431 μετοχές (ήτοι ποσοστό 95,84%) που κατείχε στη Fashion Βοx. Παράλληλα ο νέος μέτοχος δήλωσε ότι η στρατηγική της Sapphire ως προς τη Fashion Βox, όπως αυτή περιγράφεται στο ενημερωτικό της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Sapphire (εισαγωγή μέσω της Fashion Βox της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στο ΧΑ) θα παραμείνει αμετάβλητη.

Σύντομα | tovima.gr

* Fashion Βox Ελλάς: Η εταιρεία πληροφορήθηκε από τον βασικό της μέτοχο Sapphire Lamda Capital Συμμετοχών ότι o μέτοχος αυτός πούλησε εξωχρηματιστηριακά στη συνδεδεμένη με αυτόν εταιρεία Diamond Lamda Capital τις 8.236.431 μετοχές (ήτοι ποσοστό 95,84%) που κατείχε στη Fashion Βοx. Παράλληλα ο νέος μέτοχος δήλωσε ότι η στρατηγική της Sapphire ως προς τη Fashion Βox, όπως αυτή περιγράφεται στο ενημερωτικό της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Sapphire (εισαγωγή μέσω της Fashion Βox της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στο ΧΑ) θα παραμείνει αμετάβλητη. Επίσης ο νέος μέτοχος θα αναλάβει, για λογαριασμό της Sapphire, την αγορά των μετοχών από την τυχόν άσκηση του δικαιώματος εξόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης.

* Ιλυδα: Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρεία στις 11 Οκτωβρίου με θέμα την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρείας από 0,40 σε 0,80 ευρώ, με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας (reverse split) με αναλογία 2/1, ήτοι με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών της εταιρείας από 18 εκατ. μετοχές σε 9 εκατ. μετοχές.

* ΕΕΔΕ: Ενα ειδικά σχεδιασμένο μακροχρόνιο πρόγραμμα που οδηγεί- κατόπιν εξετάσεωνστην απόκτηση του Diploma Ιn Sales Μanagement παρουσιάζει η ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Ιnstitute of Sales & Μarketing Μanagement της Μ. Βρετανίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προϊσταμένους πωλήσεων και σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες (π.χ. εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, πωλητές με επαρκή εργασιακή εμπειρία κ.λπ.) Η έναρξη της 21ης σειράς του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010.

* ΧΗΤΟΣ: Στις Strongest Companies in Greece της ΙCΑΡ Group εντάχθηκε η επιχείρηση ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα. Οι Strongest Companies in Greece είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ΙCΑΡ Group. Η ΙCΑΡ Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα Strongest Companies in Greece έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

* Coca-Cola 3Ε: Στον Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSΙ) και στον Δείκτη DJSΙ Εurope εντάχθηκε για τρίτη συνεχή χρόνια η εταιρεία. Αποτελεί μία από τις μόλις τέσσερις εταιρείες παραγωγής αναψυκτικών που περιλαμβάνονται στον παγκόσμιο δείκτη DJSΙ 2010, και μία από τις δύο που αναφέρονται στον δείκτη DJSΙ Εurope. Είναι δε η μόνη με έδρα την Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στους συγκεκριμένους δείκτες. Οι δείκτες DJSΙ, οι οποίοι ενημερώνονται ετησίως, αξιολογούν την εταιρική βιωσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο σε 57 κλάδους όπως καθορίζεται από το μοντέλο κλαδικής κατάταξης Ιndustry Classification Βenchmark (ΙCΒ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk