Σύντομα διεθνή

* ΑΙG: Βελτιωμένα των αναμενομένων τριμηνιαία αποτελέσματα ανακοίνωσε χθες ο μεγάλος ασφαλιστικός όμιλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα αρχίσει συνομιλίες σχετικά με την αποδέσμευσή του από την αμερικανική κυβέρνηση. Η μετοχή της Αmerican Ιnternational Group (ΑΙG), που ήταν κάποτε η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο αλλά έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας τον Σεπτέμβριο του 2008 και ανήκει πλέον κατά 80% στην αμερικανική κυβέρνηση, αντέδρασε με άνοδο περίπου 3,6% στην ανακοίνωση.

Σύντομα διεθνή | tovima.gr

* ΑΙG: Βελτιωμένα των αναμενομένων τριμηνιαία αποτελέσματα ανακοίνωσε χθες ο μεγάλος ασφαλιστικός όμιλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα αρχίσει συνομιλίες σχετικά με την αποδέσμευσή του από την αμερικανική κυβέρνηση. Η μετοχή της Αmerican Ιnternational Group (ΑΙG), που ήταν κάποτε η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο αλλά έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας τον Σεπτέμβριο του 2008 και ανήκει πλέον κατά 80% στην αμερικανική κυβέρνηση, αντέδρασε με άνοδο περίπου 3,6% στην ανακοίνωση. Τα προσαρμοσμένα κέρδη της ασφαλιστικής ήταν 1,3 δισ. δολάρια ή 1,99 σεντς ανά μετοχή έναντι 1,1 δισ. δολαρίων ή 1,71 σεντς ανά μετοχή. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 99 σεντς ανά μετοχή.

* Google- Verizon: Συμφώνησαν οι δύο εταιρείες του τομέα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πλαίσιο σχεδίου που καλύπτει καίρια σημεία σχετικά με το πώς μεταφέρονται οι υπηρεσίες Διαδικτύου στα δίκτυα επικοινωνίας. Στόχος της συμφωνίας GoogleVerizon είναι η καθιέρωση ενός προϊόντος που μπορεί να αποτελέσει το οικονομικό και λειτουργικό προσχέδιο της επόμενης φάσης ανάπτυξης του Ιnternet. Η τελική συμφωνία δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί επισήμως, προβλέπεται πάντως να θέσει κάποιους περιορισμούς στη δυνατότητα του παρόχου επικοινωνίας να «μπλοκάρει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk