Σύντομα διεθνή

* Johnson & Johnson: Απογοητευτικές πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης ανακοίνωσε χθες ο όμιλος προϊόντων ατομικής υγείας και υγιεινής, ενώ τα κέρδη του ξεπέρασαν τις προβλέψεις χάρη στις περικοπές των δαπανών και παράλληλα αναβαθμίστηκε η εκτίμηση για τα ετήσια κέρδη. Ο όμιλος Johnson and Johnson ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 1,1% στα 3,35 δισ. δολάρια ή 1,20 δολ. ανά μετοχή σε σχέση με 3,31 δισ. δολάρια ή 1,17 δολάρια ανά μετοχή στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Σύντομα διεθνή | tovima.gr

* Johnson & Johnson: Απογοητευτικές πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης ανακοίνωσε χθες ο όμιλος προϊόντων ατομικής υγείας και υγιεινής, ενώ τα κέρδη του ξεπέρασαν τις προβλέψεις χάρη στις περικοπές των δαπανών και παράλληλα αναβαθμίστηκε η εκτίμηση για τα ετήσια κέρδη. Ο όμιλος Johnson and Johnson ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 1,1% στα 3,35 δισ. δολάρια ή 1,20 δολ. ανά μετοχή σε σχέση με 3,31 δισ. δολάρια ή 1,17 δολάρια ανά μετοχή στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη 1,13 δολάρια ανά μετοχή. Οι πωλήσεις της επιχείρησης μειώθηκαν 5,3% στα 15,08 δισ. δολάρια, λίγο χαμηλότερα από τα 15,22 δισ. δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.

* ΑΙG: Την πώληση της μονάδας ασφαλειών ζωής που διαθέτει στην Ταϊβάν στην κοινοπραξία εταιρειών με επικεφαλής την Ρrimus Financial Ηoldings ανακοίνωσε χθες ο μεγάλος αμερικανικός ασφαλιστικός όμιλος. Η Ρrimus Financial και η China Strategic Ηoldings θα αποκτήσουν το 97,57% της Νan Shan Life Ιnsurance, καταβάλλοντας το ποσό των 2,15 δισ. δολαρίων. Η πώληση της εν λόγω μονάδας εντάσσεται στην προσπάθεια της ΑΙG να αποπληρώσει τα 182,3 δισ. δολάρια που έχει λάβει από το αμερικανικό Δημόσιο.

* Royal Βank of Scotland: Σε ομαδικές παραιτήσεις προέβησαν μάνατζερ και μεσαία στελέχη της θυγατρικής της βρετανικής τράπεζας στη Σιγκαπούρη, λόγω μείωσης των αποδοχών τους. Οπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις παραιτήσεις τους κατέθεσαν 20 βασικοί μάνατζερ καθώς και 50 εργαζόμενοι στον όμιλο. Πρόκειται για στελέχη τα οποία ουσιαστικά δημιούργησαν τον όμιλο, του οποίου βασική δραστηριότητα ήταν η παροχή όλων των μορφών τραπεζικών υπηρεσιών σε πλούσιους Ινδούς και Ινδονήσιους. Το μεγάλο πρόβλημα για τη Royal Βank of Scotland έγκειται στο γεγονός ότι στον κλάδο του private banking, στον οποίον ειδικευόταν η RΒS Coutts, υπάρχει η τάση κάθε στέλεχος που αποχωρεί από έναν όμιλο να παίρνει μαζί του και τους καλούς πελάτες με τους οποίους έχει συνεργασία.

* ΡricewaterhouseCoopers: Οριακή αύξηση των συνολικών εσόδων του δικτύου των εταιρειών του, σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε ο μεγάλος συμβουλευτικός και ελεγκτικός οίκος για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009. Οπως επισημαίνει η ΡwC, τα έσοδα συνέχισαν να αυξάνονται για τις βασικές ελεγκτικές υπηρεσίες, όπου ανήλθαν στα 13,1 δισ. δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 2%. Τα έσοδα από τις φορολογικές υπηρεσίες παρέμειναν σταθερά στα 6,9 δισ. δολάρια. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της ήταν εκείνες που επηρεάστηκαν περισσότερο από την ύφεση, όμως έφθασαν στα 6,1 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk