Στέλλα Σπανού

  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ Μοσχαρίσια κεφτεδάκια αλλιώς Αντί για το τηγάνι, ψήνουμε τα κεφτεδάκια στον φούρνο – τα κέρδη τόσο για την...
  • ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κοτόσουπα με μανιτάρια Μια εξαιρετική πρόταση για το γιορταστικό μας γεύμα ή δείπνο.
  • ΨΑΡΙΚΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Λαβράκι φρικασέ Εύκολο, γρήγορο και εξαίσιο θαλασσινό πιάτο.
  • ΨΑΡIKA & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Γαύρος με ούζο, μουστάρδα και μάραθο Υπέροχο μεζεδάκι που ετοιμάζεται στο πι και φι.
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ Αρνί ρολό γεμιστό, σε αμπελόφυλλα   Γεμίζουμε με σπανάκι, φρέσκα μυρωδικά και μπαχαρικά.
  • ΣΟΥΠΕΣ Γαριδόσουπα Μια αγιορείτικη συνταγή για ένα εξαίσιο έδεσμα.
  • ΚΟΛΟΚΥΘΑ- ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Πορτομπέλο σοτέ Συνδυάζουμε τα μανιτάρια με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης, με εξαίσιο αποτέλεσμα.
  • ΟΣΠΡΙΑ- ΣΙΤΑΡΙ Φασόλια χάντρες με λαχανικά και λεμόνι Τα ξέρουμε και ως μπαρμπουνοφάσουλα – είναι από τα πιο εύγευστα είδη φασολιού. Ακόμα περισσότερο...
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ Κοτόπουλο με ντομάτες και πιπεριές Προσθέτουμε στο ταψί μας πλιγούρι και μαγειρεύουμε ένα μοναδικό φαγητό.
  • ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ Ο ορισμός του comfort food Κοκκινιστό μοσχάρι μαγειρεμένο με αγάπη και τη συνταγή της γιαγιάς – συνοδεύεται ιδανικά με τηγανητές...
  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Χοντρά μακαρόνια με κολοκυθάκια και δυόσμο Κυριαρχεί ένας από τους μοναδικούς συνδυασμούς του ελληνικού καλοκαιριού- γιατί ο δυόσμος είναι το ιδανικό...
  • ΚΡΕΑΣ- ΚΙΜΑΣ Πολύχρωμα γεμιστά με κιμά Συνοδεύονται με μια υπέροχη σάλτσα γιαουρτιού.
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ «ΖΥΜΑΡΙΚΑ» Μακαρόνια με κολοκυθάκια Επιλέγουμε κατά προτίμηση χοντρό μακαρόνι, αρωματίζουμε με δυόσμο και πασπαλίζουμε με ανθότυρο τριμμένο.
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Ροφός με κολοκυθάκια Η παραδοσιακή κουζίνα της Χαλκιδικής έχει μεγάλες επιρροές από τη μοναστηριακή μαγειρική. Η νοστιμιά της...
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Καλαμαράκια σοτέ Σερβίρονται με φρέσκια ρόκα και ένα εξαίσιο ντιπ τυροκαυτερής.
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΧΟΡΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ Βλιτοκεφτέδες Εξαίσιοι κεφτέδες με τα πρώτα βλίτα που κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους.
  • Ανοιξιάτικη σαλάτα της Στέλλας Αναμειγνύουμε φύλλα πράσινης σαλάτας με φράουλες και ξηρούς καρπούς, προσθέτουμε ψητό μανούρι και απολαμβάνουμε.
  • Ταραμοκεφτέδες Μια μοναδική πρόταση για να αξιοποιήσουμε τον ταραμά που μας έχει περισσέψει.
  • Μοσχαρίσιος καβουρμάς με χυλοπίτες O καβουρμάς γίνεται στη Βόρεια Ελλάδα και είναι ένα υπέροχο κρεατοσκεύασμα αφού μπορεί επάξια να...
  • Ευωδιαστά πιταράκια Φτιαγμένα με τα χορταρικά του χειμώνα, ετοιμάζονται στο πι και φι.