Την ώρα που οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι δείχνουν να έχουν παγώσει, ο Γιώργος Τσούκαλης ήρθε για να φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Μιλώντας στο STAR ο ιδιωτικός ερευνητής ήταν ξεκάθαρος και άφησε υπαινιγμούς για ένα πρόσωπο που έχει δώσει κατάθεση, αλλά ψεύδεται.

Ο κ. Τσούκαλης δεν αποκάλυψε ποιο είναι αυτό, ωστόσο τόνισε: «Από αυτούς που συνομιλώ οι περισσότεροι μου λένε αλήθειες. Φοβισμένες αλήθειες, αλλά αλήθειες. Κάποιος μου λέει ψέματα. Αγνοεί ότι  ξέρω πολύ περισσότερα, ότι μιλάω και με κάποιους άλλους και στο τέλος θα εκτεθεί».

«Δεν έγινε ο φόνος για τα λεφτά»

Ερωτηθείς για το πού ψεύδεται είπε: «Ψεύτης παντού. Τα ίδια παντού λέει. Έχει πει ψέματα στις Αρχές. Κάτι κρύβει. Όταν κρύβεις κάτι αυτό είναι ποινικό αδίκημα. Εκείνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι οι πιθανότητες να υπάρχουν στην εξίσωση και άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικές. Αν ήταν 10-20% έχουν γίνει 95%. 

Οι 17.000 που χρώσταγε ο κρεοπώλης στον Μπάμπη δεν είχαν ούτε κάποιο χαρτί ούτε κάποια επιταγή. Θα μπορούσε να του πει απλά δεν στα δίνω ή θα στα δώσω όταν έχω. Δεν μπορείς να αφαιρείς μία ζωή έτσι. Επομένως το σενάριο να έτυχε σε λάθος μέρος και σε λάθος στιγμή, να έμαθε πράγματα ο άτυχος Μπάμπης και τα οποία φόβιζαν τον κρεοπώλη ή και κάποιους άλλους. Ο βάλτος έχει τα μυστικά, δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια».

Στη συνέχεια επεσήμανε ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»: «Υπάρχουν και άλλοι. Υπάρχουν δύο πυλώνες του φόβου. Ο ένας είναι ανθρώπων που δεν θέλουν να μπλέξουν και ο άλλοι που φοβούνται κάτι άλλο. Εδώ υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο μας έχει πει σημαντικά πράγματα. Θέλω να βρεθεί ένας τρόπος να τα καταθέσει αυτά γιατί είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

Εκείνο που πρέπει να ακούσουν όσοι έχουν εμπλακεί είναι ότι ούτε η οικογένεια, ούτε εγώ, ούτε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αυτή την υπόθεση. Όλα τα τετράγωνα του παζλ δεν έχουν συμπληρωθεί και θα συμπληρωθούν πάση θυσία».