Σε τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου. Ένας άνδρας και δύο γυναίκες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από έρευνες που έγινε από ειδικά εκπαιδεύμενο σκύλο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο σπίτια και μία αποθήκη ποσότητες κάνναβης και κοκκαΐνης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ζευγάρι μαζί με την τρίτη γυναίκα έκαναν διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.

Η σχέση του «Ράμπο» και της συντρόφου του με τον κρεοπώλη

Η συγκεκριμένη υπόθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το ζευγάρι που συνελήφθη είχε ανακριθεί από τις αστυνομικές Αρχές στο πλαίσιο των ερευνών για την δολοφονία του Μπάμπη.

Συγκεκριμένα, ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του. Πρόκειται για έναν 40χρονο γνωστό με το προσωνύμιο «Ράμπο» και την 30χρονη σύντροφό του.

Τότε το ζευγάρι είχε ερωτηθεί στο αρχικό στάδιο της έρευνας που αφορούσε την εξαφάνιση του 31χρονου, στο πλαίσιο της εξέτασης πιθανών μαρτύρων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Τρίτη σύλληψη από το περιβάλλον του κρεοπώλη

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η τρίτη σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον του κρεοπώλη. Είχε προηγηθεί αυτή του 36χρονου για αρχαιοκαπηλία. Ο συλληφθέντας είχε φιλική σχέση τόσο με τον κρεοπώλη, όσο και με άλλο ένα άτομο της παρέας του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Αρχές να απέκτησαν στοιχεία για τις άλλες δύο υποθέσεις μέσα από το κινητό του κρεοπώλη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν, χθες (13/2) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας – δυο γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνες σε δυο οικίες και αποθήκη στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, κατά τις οποίες βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • (165,6) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης,
  • (67,2) γραμμάρια κοκαίνης, σε μορφή σκόνης και βράχου,
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • (2) τρίφτες κάνναβης και
  • (30) νάιλον συσκευασίες

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου στους τρεις συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, «Sporty».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου».