Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον. Ο Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός στις 25 Φεβρουαρίου από τους γονείς του στο σπίτι τους στο Κότσγουολντς στη νοτιοδυτική Αγγλία και σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέιτι Σκέρετ έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Αρχικά η αιτία θανάτου δεν είναι γίνει γνωστή και η οικογένεια ζητούσε σεβασμό την ιδιωτική ζωή για να θρηνήσει τον άνθρωπό της. «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού, είχε αναφέρει η οικογένεια του σε ανακοίνωσή της μετά τον θάνατό του. «Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Η σύζυγος του Τόμας, Γκαμπριέλα, είναι κόρη του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ, ξαδέρφου της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα, οι οποίοι περνούσαν περιστασιακά χρόνο με τον Τόμας και την Γκαμπριέλα σε οικογενειακές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια, εξέδωσαν επίσης συλλυπητήρια δήλωση σύμφωνα με το eonline.com.