Το τελευταίο κομμάτι του δράματος με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι φαίνεται ότι ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι του. Το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε ανθρώπινη σορός στην περιοχή της Ευαγγελίστριας η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στον Μπάμπη.

Ο Γιώργος Τσούκαλης επεσήμανε ότι κατά 99% η σορός ανήκει στον άτυχο άνδρα, ο οποίος φαίνεται ότι δολοφονήθηκε από τον 50χρονο κρεοπώλη σύμφωνα με τις Αρχές. Να επισημάνουμε, όμως, ότι ο ιδιωτικός ερευνητής εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο κρεοπώλης είχε και συνεργούς.

«Από εδώ και πέρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος ερευνών, γιατί πλέον έχουμε ένα βασικό στοιχείο, το κυριότερο για την ακρίβεια από το οποίο μπορούν να ξεκινήσουν οι Αρχές για να μπορέσουμε να κινηθούμε σε άλλα μονοπάτια. Είναι μία τραγική στιγμή, μακάρι να είχαμε διαψευστεί όλοι. 

Πισεύω ότι ο Μπάμπης παρασύρθηκε εκεί και έγινε το φονικό, αλλά εξακολουθώ όμως να λέω ότι αποκλείεται να μην είναι στην εξίσωση και άλλο ή άλλα πρόσωπα. Μένει να αποδειχτεί αν υπήρχαν κι άλλα κίνητρα πέρα από τις 17.000 ευρώ», ανέφερε αρχικά.

«Χρωστούσαν πολλοί λεφτά στον Μπάμπη»

Νωρίτερα η μητέρα του Μπάμπη και οι συγγενείς του που βρίσκονται έξω από το δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου είχαν μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι επεσήμαναν ότι τα χρήματα που είχε δώσει ο 31χρονος στον κρεοπώλη ήταν περίπου 17.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα η μητέρα του αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης είχε δανείσει και σε άλλους λεφτά με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τις 60-70.000 ευρώ. «Του είχε δανείσει (σ.σ. στον κρεοπώλη) κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά. Είχε αυτό το κακό. Έχει ένα τετράδιο που τα σημείωνε όλα, τα πάντα. Είχε πολλά ονόματα μέσα που του χρωστάνε λεφτά. Έπρεπε να έχει 60-70.000», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 31χρονου στην εκπομπή «Live News».

Το σημείο που βρέθηκε η σορός

Την ίδια ώρα με την εύρεση της σορού ξετυλίγεται και το κουβάρι όσων έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ. O 31χρονος μαζί με τον κρεοπώλη έφυγαν από τον Άγιο Θωμά και το τελευταίο στίγμα του κινητού του ήταν λίγο παραπάνω.

Στη συνέχεια υπάρχει το κενό των 50 λεπτών στα οποία ο κρεοπώλης φαίνεται ότι έχει το κενό μνήμης. Οι αρχές άρχισαν να ψάχνουν μια τεράστια έκταση, γεμάτη βάλτους, αρδευτικά κανάλια η οποία ήταν δύσκολο να ερευνηθεί.

Ωστόσο, τις τελευταίες 24 ώρες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Ευαγγελίστριας όπου και τελικά βρέθηκε η σορός.