Σε φρούριο έχει μετατραπεί από νωρίς σήμερα το πρωΐ (22/1) το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, προκειμένου να προσαχθεί ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος είχε λάβει την προηγούμενη Πέμπτη προθεσμία για να απολογηθεί και σήμερα το πρωΐ θα περάσει την πόρτα του ανακριτή.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην προσεγγίσει κόσμος, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Όλες οι ελπίδες στον εκπαιδευμένο σκύλο

Σε έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, τον μοναδικό στην Ελλάδα, έχουν εναποθέσει οι συγγενείς και οι Αρχές τις ελπίδες τους να βρουν τον αγνοούμενο.

Για το λόγο αυτό έχει προσληφθεί ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει κάπου θαμμένη η σορός, ο συγκεκριμένος σκύλος θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει την τοποθεσία αναφέρει το tempo24.gr.

Η ειδική ομάδα έφτασε στο Μεσολόγγι κατόπιν εντολής των Δικαστικών Αρχών της περιοχής που αποδέχθηκαν σχετικό αίτημα της οικογένειας. Οι έρευνες έχουν εστιάσει σε σημεία της λιμνοθάλασσας και σε βάλτους της περιοχής.