Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Από το πρωί ο κρεοπώλης βρισκόταν στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου όπου και ανακρινόταν από τις Αρχές, ωστόσο δεν «έσπασε».

Οι Αρχές αποφάσισαν την προφυλάκισή του και την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας με τον 50χρονο να μεταφέρεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στον 50χρονο κρεοπώλη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του 31χρονου η οποία ήταν μέσα στο νερό, ενώ την ίδια ώρα οι συγγενείς του που ήταν έξω από το δικαστικό μέγαρο ξέσπασαν.

Καθοριστικό ρόλο στις έρευνες έπαιξε το εκπαιδευμένο σκυλί που έφερε ερευνητική ομάδα, το οποίο και εντόπισε το σημείο όπου βρίσκονταν η σορός.

Αναμένεται η πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή

Την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή περιμένουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του άνδρα, σε θέση πρηνηδόν, σε βαλτώδη περιοχή.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Η σορός βρέθηκε κατά την διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. Επίσης, μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.