Το Skillup™ της Technogym είναι ένα εργόμετρο σχεδιασμένο για να γυμνάζεστε προσομοιώνοντας την αθλητική κίνηση του σκι αντοχής. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιδοθείτε σε μία από τις πλέον έντονες προπονήσεις, ενεργοποιώντας όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες του κορμού και τμήμα του κάτω μέρους του σώματος. Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε κορυφαία αποτελέσματα γρηγορότερα!

Σχεδιαστικά, το Skillup™ είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η Technogym απαντά στις ανάγκες σας με λειτουργικές πρακτικές και καινοτομίες. Οι λαβές είναι σχεδιασμένες για ασφαλή σύνδεση, εύκολη πρόσβαση και ομαλή επαναφορά αν απελευθερωθούν απότομα. Όσο για την ανεξάρτητη βάση, έχει σχεδιαστεί για μέγιστη σταθερότητα και εύκολο καθαρισμό. Τέλος, διαθέτει βάση τηλεφώνου, με εύκολη και απερίσπαστη πρόσβαση στη συσκευή αλλά και την οθόνη της.

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Multidrive Technology™ του Skillup™, η εναλλαγή από τις αερόβιες στις ασκήσεις ενδυνάμωσης γίνεται απλά, μέσα από το καντράν. Η λειτουργία αερόβιας άσκησης αξιοποιεί την αντίσταση του αέρα, ενώ η λειτουργία ενδυνάμωσης επιτυγχάνεται με τη μαγνητική αντίσταση. Κάψτε θερμίδες, ενδυναμώστε το μυϊκό σας σύστημα, νιώστε την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής προπόνησης!

Όσο για την οθόνη του Skillup™, συμπληρώνει ιδανικά το workout experience. Χάρη στην επιφάνεια 7” και το υψηλό contrast της, μπορείτε να διακρίνετε εύκολα κάθε μέτρηση της προπόνησής σας. Επιπλέον, τροφοδοτείται από την κίνηση της άσκησης και δεν απαιτεί εξωτερική παροχή, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Καλό για την ευεξία σας, αλλά και τον πλανήτη!

Τέλος, το Skillup™ αποτελεί μέρος του Technogym Ecosystem, μιας ισχυρής ψηφιακής πλατφόρμας που παρέχει καθοδήγηση κατά τη προπόνηση, μαθήματα on-demand και έξυπνες μετρήσεις. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση με το Technogym App, καθώς και να το χρησιμοποιήσετε με το Technogym Teambeats™ format. Ζήστε την εμπειρία ομαδικών, συναρπαστικών μαθημάτων προπόνησης που συνδυάζουν ποικιλία, αποτελεσματικότητα και διασκέδαση!

Το Skillup™ της Technogym δεν είναι απλά ένα ακόμα μηχάνημα άσκησης. Είναι το εισιτήριό σας για το πιο συναρπαστικό fitness ταξίδι σας!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Technogym και ακολουθήστε @Technogym_gr στο Instagram.