Διανύουμε έναν από τους πιο δημοφιλής μήνες του χρόνου. Σίγουρα είναι ο πιο λαμπερός, είναι αυτός που οι άνθρωποι και οι πόλεις βάζουν τα καλά τους. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που γιορτάζουμε την αγάπη, δηλαδή τα Χριστούγεννα. Αυτή τη φωτεινή περίοδο που όλοι φτιάχνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες λίστες, κάπου εκεί κοντά στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, όχι όμως για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ αλλά για τα πολύ όμορφα Public XMAS δώρα που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας.

Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά από τα Public Συντάγματος!

Τον Δεκέμβρη επίσης είναι η περίοδος που θα κάνουμε τις περισσότερες βόλτες στο κέντρο της πόλης, όπως το πέρασμα από το κατάστημα Public Συντάγματος, που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του φώτα για να μας υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να δημιουργήσουμε για άλλη μία χρονιά αναμνήσεις μιας ζωής.

Αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι αυτήν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19:00, τη μεγάλη γιορτή στο Public Συντάγματος, όπου θα υπάρχει μουσική μπάντα που θα κάνει τον γύρο του τετραγώνου τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να καταλήξει στο κατάστημα, ενώ δύο ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες  “Public Golden tickets” και άλλα μοναδικά δώρα.

Αμέτρητα XMAS Δώρα στον απόλυτο προορισμό

Αυτή είναι μία πρώτη καλή γεύση από τη μαγεία των Χριστουγέννων που ετοιμάζουν τα Public, γιατί σε όλα τα στολισμένα καταστήματα Public, πέραν του ότι θα βιώσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που θα μας κάνουν να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά, θα βρούμε διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία δώρων, για να επιλέξουμε το ιδανικό για αυτούς που αγαπάμε. Γιατί θα βρούμε σίγουρα κάτι που θα τους κάνει να λάμψουν από χαρά, κομμένο και ραμμένο στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθένα.

Παιχνίδια για τα μικρούλια, gaming κονσόλες και αξεσουάρ για τους εφήβους (και όχι μόνο!), βιβλία για τους βιβλιοφάγους, gadgets, κινητά και wearables για τους tech enthusiasts, αμέτρητες οικιακές συσκευές για τους… σπιτόγατους και ιδιαίτερα στολίδια, γούρια και διακοσμητικά, ιδανικά για επισκέψεις σε ρεβεγιόν!

Όσο για όλους αυτούς που προτιμούν να κάνουν τις αγορές δώρων online, στο Public.gr θα βρουν την ίδια μεγάλη γκάμα προτάσεων, για να γεμίσουν χαρά στους δικούς τους, εύκολα και γρήγορα από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Γιατί το μυστικό είναι στο πορτοκαλί!

Το ζητούμενο άλλωστε είναι η μαγεία της προσφοράς. Αυτή η απίθανη αίσθηση που σου δίνει η στιγμή που ο αγαπημένος σου άνθρωπος ξετυλίγει το πορτοκαλί περιτύλιγμα και φωτίζει όλο του το πρόσωπο. Είναι αυτή η αγκαλιά και η χαρά που έδωσες, ένας τρόπος για να εκφράσεις την αγάπη και τη φροντίδα σου.

Τα Χριστούγεννα για όλους μας είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους μας, να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας και να θυμηθούμε πώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιράσουμε αγάπη. Σίγουρα ένας από αυτούς βρίσκεται σε μια πορτοκαλί κορδέλα και μία ζεστή αγκαλιά.