Κατάντησα να λέω πάλι καλά που ήλθε ο Elias με τις βροχές κι έκανε ο Μητσοτάκης Υπουργικό Συμβούλιο για να ξεφύγουμε λίγο από τους Στεφανουά.

Διότι όπως πήγαινε το πράγμα σε λίγο θα πιάνονταν στα χέρια οι νικητές με τους χαμένους.

Και δεν χρειάζεται να διευκρινίσω ότι όπως εξελίσσεται το ματσάκι Στεφανουά με Συριζαίους είναι πιο βαρετό κι από συνέντευξη της Αχτσιόγλου.

Να μη σας πω ότι κι οι πρώτες δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν κανέναν ενθουσιασμό του πλήθους για την αναμέτρηση και τον νέο αρχηγό.

Προτείνω λοιπόν να τους δώσουμε λίγο χρόνο να σφαχτούν μεταξύ τους όπως νομίζουν και με την ησυχία τους διότι όταν βιάζεσαι κάνεις λάθη και σφάζεις κάποιον από μπέρδεμα.

Για παράδειγμα δεν είχα πάρει χαμπάρι με ποιον ήταν η Ράνια Θρασκιά. Κατόπιν εορτής πληροφορήθηκα ότι ευτυχώς είναι με τους καλούς κι ανακουφίστηκα.

Ποιοι όμως είναι οι καλοί; Εδώ μπερδεύομαι.

Διότι με τους μεν είναι ο Φίλης κι ο Ραγκούσης. Ωραία. Αλλά με τους δε είναι ο Αντώναρος και η Τζάκρη. Ωραία κι αυτοί. Τα πράγματα συνεπώς δεν είναι απλά κι άντε μετά να βγάλεις άκρη.

Ασε που τρεις φορές τη μέρα βγαίνει ο Παπαδημούλης στην τηλεόραση να δώσει οδηγίες στον Κασσελάκη.

Δεν ξέρω αν τον έχει ρωτήσει ο Κασσελάκης τη γνώμη του ή αν το κάνει μόνο από την καλή του την καρδιά αλλά δεν βλέπω να τον ακούει κανείς. Μάλλον αφιλοκερδώς λοιπόν ξεσκονίζει τον νέο αρχηγό.

Γι’ αυτό σας λέω. Καλύτερα τα Υπουργικά Συμβούλια του Μητσοτάκη. Εντάξει, δεν σε πεθαίνει η πλοκή κι οι διάλογοι είναι λίγο βαρετοί. Οπως και να το κάνεις λείπει το σασπένς.

Αλλά τουλάχιστον υπάρχουν.

Και μεταξύ μας ούτε το κάστινγκ είναι κακό, αν φυσικά συνηθίσεις τους υπουργούς και τους υφυπουργούς που δεν είναι καθόλου εύκολο διότι είναι πολλοί κι αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο.

Ενώ αν περιμέναμε από το ΠΑΣΟΚ να ξεφαντώσουμε, μαύρο φίδι που μας έφαγε.

Ακόμη περισσότερο που κανείς δεν ξέρει πού είναι το ΠΑΣΟΚ. Πήγε διακοπές; Γύρισε; Μήπως πλημμύρισαν οι άνθρωποι με τις βροχές να βάλουμε λίγο πλάτη; Μυστήριο.

Κι ούτε μπορώ να ακούω πως ο Κασσελάκης για το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε αλλά δεν βρήκε το ΠΑΣΟΚ, ανακάλυψε ότι έχει μεγαλύτερη πλάκα ο ΣΥΡΙΖΑ και ξεστράτισε. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Αν και μεταξύ μας τον καταλαβαίνω.

Εχει το ΠΑΣΟΚ Πολάκη; Ναύαρχο; Ράνια Θρασκιά; Δεν έχει. Μεταξύ μας, ούτε καν Αντώναρο!