Η μεγαλύτερη στιγμή για κάθε ποδοσφαιρόφιλο σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι εδώ. Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια αναμονής, το Μουντιάλ έχει μπει και πάλι στη ζωή μας, έτοιμο να μας χαρίσει μαγικές στιγμές, όπως άλλωστε ήδη κάνει εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ.

Μεγάλες στιγμές, όμορφα γκολ και… μια διοργάνωση που ενώνει οπαδούς από κάθε πλευρά του πλανήτη είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός ακόμα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση Μουντιάλ με επίσημο χρονομέτρη την Hublot!

Με την ευκαιρία αυτή, η ελβετική μάρκα παρουσιάζει το επίσημο ρολόι του Μουντιάλ, ένα connected ρολόι τρίτης γενιάς, με ανασχεδιασμένη εφαρμογή αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, το οποίο θα έχουν στον καρπό τους οι 129 διαιτητές για να χρονομετρούν τους αγώνες!

.

Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 δεν θα μεταφέρει απλώς τη δράση, αλλά… θα είναι μέσα στη δράση! Το ρολόι απευθύνεται όμως και σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που δίνουν έμφαση στο στυλ τους, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να χάνουν ούτε μια στιγμή από τους αγώνες.

Τι προσφέρει;

Κάθε 15λεπτο πριν από κάθε παιχνίδι, το ρολόι, μέσω μίας μεγαλύτερης και βελτιωμένης οθόνης υψηλής ευκρίνειας, το Big Bang e μεταδίδει στον κάτοχό του τις συνθέσεις των ομάδων και τα προφίλ των παικτών.

Μόλις ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης, το ρολόι μεταφέρεται αυτόματα σε «match mode» και ενεργοποιεί την αποκλειστική δυνατότητα timeline, καταγράφοντας τις κορυφαίες φάσεις του παιχνιδιού!

Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 προειδοποιεί τον κάτοχό του για την έναρξη των ημιχρόνων αλλά και για τη στιγμή του σκοραρίσματος. Παράλληλα, σε κάθε γκολ εμφανίζεται και το όνομα του παίκτη που σκόραρε.

.

Κάθε σημαντική στιγμή των αγώνων θα εμφανίζεται στην high-definition οθόνη του με τη βοήθεια της νέας εξειδικευμένης εφαρμογής.

Επιπλέον, ενημερώνει για κάθε κίτρινη ή κόκκινη κάρτα που θα δώσει ο διαιτητής καθώς και για τις αλλαγές των παικτών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο καντράν του εμφανίζονται στατιστικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα το σκορ, ο αριθμός των καρτών, τα ονόματα των σκόρερ, οι αντικαταστάσεις παικτών και ο χρόνος αγώνα.

Προλάβετε!

Αυτές και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν όποιον αποκτήσει ένα από τα 1.000 μόλις συλλεκτικά κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Έχει κάσα 44 χιλιοστών από μαύρο κεραμικό και μαύρο τιτάνιο. Η επίσημη έκδοση έχει μπορντό καντράν και μπορντό με μαύρο λουράκι από καουτσούκ, εμπνευσμένο από τα χρώματα της σημαίας του Κατάρ, της χώρας που φιλοξενεί τους αγώνες.

Ωστόσο, οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν καντράν και λουράκι στα χρώματα καθεμίας από τις 32 χώρες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ.

.

Η Hublot γνωρίζει άλλωστε τις ανάγκες των ποδοσφαιρόφιλων και για αυτόν τον λόγο γίνεται πολύτιμος σύμμαχος του Μουντιάλ για τέταρτη φορά.

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό για έναν ποδοσφαιριστή. Να είσαι στο γήπεδο και να ακούς τον Εθνικό Ύμνο είναι κάτι υπέροχο. Να ακούς το πλήθος στο στάδιο, να βάζεις γκολ, τι υπέροχο πράγμα. Είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό συναίσθημα» περιγράφει ο ambassador της Hublot και κορυφαίος ποδοσφαιριστής Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι ένας από τους σταρ των γηπέδων που λατρεύει την ρολόγια του ελβετικού brand.

.

Ακόμα ένας είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ανήκει στους κατόχους που έχουν εμπνεύσει μία συλλεκτική σειρά των ρολογιών της Hublot με αφορμή το παρατσούκλι του «The special one». Αναφερόμαστε στο Big Bang Unico Special One. Με το σύνθημα «η μεγαλύτερη νίκη είναι η επόμενη» ο κορυφαίος προπονητής ποζάρει και με το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022.

.

Στον κατάλογο με τους διάσημους λάτρεις των συγκεκριμένων ρολογιών βρίσκεται και ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ!

.

Μπορείτε να αναζητήσετε το δικό σας στην Hublot Athens Boutique στην οδό Σταδίου 3.