Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και η σύζυγός του Κάρι ονόμασαν την κόρη τους Ρόμι Άιρις Σάρλοτ Τζόνσον, που ήρθε πριν από μερικές ημέρες στον κόσμο, επιλέγοντας ονόματα που συνδέονται και με τις δύο οικογένειές τους.

Η Κάρι Τζόνσον είπε ότι το Ρόμι επελέγη, διότι ήταν το όνομα της θείας της Ρόζμαρι, ενώ το Άιρις είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό Ίρις, που ισοδυναμεί με ουράνιο τόξο και το Σάρλοτ ήταν το όνομα της μητέρας του Μπόρις Τζόνσον, που απεβίωσε φέτος τον Σεπτέμβριο.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγαπημένη Ρόμι» έγραψε η Κάρι Τζόνσον σε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στην κόρη της, που γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, στις 9 Δεκεμβρίου.

Η Ρόμι είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, μετά τον γιο τους Γουίλφρεντ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.

Η Κάρι αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιδί της, λέγοντας πως «ο Γουίλφρεντ πειράζει τα μαλλιά της μικρής του αδελφής, της δίνει φιλιά και παίζει δίπλα της σε περίπτωση που θέλει να παίξει και αυτή μαζί του».

Σημειώνεται πως ο 57χρονος Μπόρις Τζόνσον είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και αποφεύγει να πει πόσα παιδιά έχει αποκτήσει. Με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ, έχουν τέσσερα παιδιά.

Η ανάρτησή της