Η Kaizen Gaming αναδείχθηκε η καλύτερη εταιρία στο ποδοσφαιρικό στοίχημα (Football Betting Operator) και η εταιρία με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών (Customer Services Operator) στα βραβεία EGR Operator Awards – γνωστά και ως τα Όσκαρ στο χώρο του eGaming – που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Οι κριτές επιβράβευσαν την Kaizen Gaming για την πλατφόρμα της, η οποία χρησιμοποιείται στα brands Stoiximan και Betano, και η οποία προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος επιλογών στο ποδοσφαιρικό στοίχημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη δημιουργία πολλαπλών και διαφορετικών προσφορών διασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους τους πελάτες στις 7 χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία.

Στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών, η Kaizen Gaming διακρίθηκε για την άρτια στελεχωμένη και εκπαιδευμένη ομάδα customer service, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, επικοινωνεί με τους πελάτες μέσα από πολλαπλά κανάλια και πιο σημαντικό από όλα, διευθετεί με επιτυχία από την πρώτη κιόλας επαφή το 95% των αιτημάτων που λαμβάνει. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ξεχώρισε επίσης για τους αυτοματισμούς που έχει εισάγει και οι οποίοι επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της στον τομέα αυτό.

«Η διπλή και πολύ σημαντική αυτή διάκριση αντανακλά το πάθος και τη δέσμευση των ανθρώπων μας για συνεχή εξέλιξη. Είμαστε πολύ περήφανοι που αναγνωριζόμαστε ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο, παγκοσμίως, και αυτό μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιώνουμε διαρκώς το προϊόν μας και την εμπειρία των πελατών μας σε όλο και περισσότερες χώρες στο εξωτερικό»,  δήλωσε ο κος Γιώργος Δασκαλάκης, ιδρυτής και CEO της Kaizen Gaming.

Στα φετινά βραβεία, η Kaizen Gaming προκρίθηκε σε 8 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του κορυφαίου Mobile Operator of the Year award, που ήταν και το πρώτο EGR βραβείο που απέσπασε η εταιρεία το 2019.

 Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech στην Ευρώπη. Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, στόχος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε την καλύτερη και  ασφαλέστερη διαδικτυακή παικτική εμπειρία στους πελάτες μας.

Σήμερα δραστηριοποιούμαστε  σε 7 χώρες μέσα από δύο brands: Betano (Πορτογαλία, Γερμανία, Βραζιλία, Χιλή) και Stoiximan (Ελλάδα, Κύπρος) και απασχολούμε περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους σε 2 ηπείρους. Με επίκεντρο τους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες και δεδομένα για να διευρύνουμε συνεχώς τα όρια της διαδικτυακής παικτικής εμπειρίας.