Ένα μεγάλο σαλόνι απαιτεί και μία ευμεγέθη τηλεόραση -λόγω της αναμενόμενα μεγάλης απόστασής της από τους καναπέδες. Ένα μικρότερο πάλι, θέλει κάτι πιο «συμμαζεμένο» αφού μια μεγάλη οθόνη θα δείχνει τελείως παράταιρη -άσε που θα κάνει και αρκετά πιο δύσκολη την εμπειρία θέασης. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα τις καλύτερες τηλεοράσεις για μικρό και μεγάλο σαλόνι. Εσύ απλά… μέτρα τα τετραγωνικά του χώρου σου, δες τη διάταξη των επίπλων σου και διάλεξε αυτή που σε καλύπτει περισσότερο!

Για μικρό σαλόνι:

Samsung 43AU8072 LED 43” 4K Ultra HD

Με λεπτό σχεδιασμό έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ όσο πραγματικά χρειάζεται, η Samsung 54AU8072 είναι ένα LED μοντέλο που συνδυάζει το συμπαγές μέγεθος (43 ιντσών γαρ) με τη 4K Ultra HD ανάλυση. Άφησε το HDR10+ να αλλάξει άρδην κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου και νιώσε τον αξεπέραστο ήχο Dolby Digital Plus να γεμίζει κάθε γωνία του χώρου σου. Η τεχνολογία Motion Xcelerator προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για ομαλότερη κίνηση (εξαιρετικά χρήσιμη στο gaming) ενώ ο επεξεργαστής Crystal Processor 4K θα σου χαρίσει εικόνες που κόβουν την ανάσα.

LG 48A16 OLED 48” 4K Ultra HD

Οι OLED της LG είναι… διαβόητες για τη σχέση τιμής/απόδοσης που προσφέρουν και τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά με τη 48A16. Δες σειρές και ταινίες αλλιώς με 100% πιστότητα χρώματος και αυτοφωτιζόμενα pixels. Οι τεχνολογίες Dolby Vision IQ και Dolby Atmos θα μεταφέρουν την αίσθηση του κινηματογράφου στο σαλόνι σου ενώ το Filmmaker Mode θα σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις την εμπειρία μιας ταινίας ακριβώς όπως πρέπει. Το Game Optimizer είναι must για τους λάτρεις του gaming ενώ το Magic Remote προσφέρει την πιο ευχάριστη εμπειρία χειρισμού που έζησες ποτέ.

Xiaomi Mi P1 LED 43” 4K Ultra HD

Ένα απόλυτα value for money μοντέλο, η Xiaomi Mi P1 θα εγκατασταθεί στο σαλόνι σου προσφέροντάς σου μια high-end εμπειρία σε budget τιμή. Υποστηρίζει Dolby Vision, Dolby Audio και DTS-HD για κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρίες τις οποίες πλαισιώνουν υπέροχα τα δύο ηχεία των 10 W έκαστο. Το HDR10 κάνει την εικόνα αγνώριστη με χρώματα πιο ζωηρά και αντίθεση πιο υψηλή από ποτέ ενώ το λειτουργικό Android TV θα σου δώσει την ευκαιρία να κατεβάσεις τα αγαπημένα σου apps (μιλάμε για πάνω από 7000 επιλογές) και να streamάρεις περισσότερες από 400.000 ταινίες και σειρές.

Samsung The Sero QLED 43” 4K Ultra HD

Μία τηλεόραση που περιστρέφεται και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα; Μα είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Κι όμως, με τη Sero της Samsung, όλα γίνονται! Μία πραγματικά καινοτόμος πρόταση, η Sero θα σου δώσει τη δυνατότητα να μεγεθύνεις την οθόνη του smartphone σου για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Streamαρε βίντεο και ταινίες, αντάλλαξε μηνύματα και σέρφαρε στα socials συνδέοντας το Android/iOS κινητό σου με τη Sero μέσω SmartThings. Όταν βαρεθείς, η τηλεόραση περιστρέφεται στην οριζόντια θέση για μια πιο… παραδοσιακή εμπειρία με όλα τα κομφόρ: 100% όγκος χρώματος, Ambient Mode+, ήχος 4.1 με Dolby Digital Plus κ.α.

LG 48C14L OLED 48” 4K Ultra HD

Στις 48 ίντσες για να χωρά ακόμα και σε μικρού μεγέθους σαλόνια, η LG 48C14L θα τραβήξει τα βλέμματα -και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Με επεξεργαστή α9 4ης γενιάς με τεχνολογία AI που βελτιστοποιεί κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου, τεχνολογία AI Sound Pro για ήχο που θα σε συγκλονίσει και Eye Comfort για άνετη θέαση, θα σε καλύψει ό,τι κι αν ζητάς. Τα G-SYNC και FreeSync είναι ό,τι πρέπει για να «λιώσεις» στα αγαπημένα σου παιχνίδια με gameplay υψηλού frame rate χωρίς καθόλου lag, τη στιγμή που το OLED Motion Pro ενισχύει ακόμα περισσότερο την ακρίβεια στην εικόνα.

Για μεγάλο σαλόνι:

Samsung 65Q70A QLED 65” 4K Ultra HD

Μια τηλεόραση 65 ιντσών που θα σε συγκλονίσει, η 65Q70A υιοθετεί AirSlim σχεδίαση έτσι ώστε να βρίσκει τη θέση της σε κάθε χώρο. Συνδυάζει την κινηματογραφική εικόνα με τον επιβλητικό ήχο αφού διαθέτει τεχνολογία Quantum Dot για πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις και ανεπανάληπτη φωτεινότητα. Με πιστοποίηση HDR10+, τεχνολογίες Quantum Dot και Dual LED, θα απολαμβάνεις σπουδαία εικόνα ό,τι περιεχόμενο κι αν επιλέξεις για την ψυχαγωγία σου -από σειρές και ταινίες, μέχρι αθλητικά γεγονότα και video games (ειδικά γι’ αυτό το τελευταίο, τα Motion Xcelerator Turbo+ έως 120 Hz και FreeSync Premium Pro κάνουν level up στην όλη εμπειρία).

LG 65UP75006 LED 65” 4K Ultra HD

Οικονομική αλλά απόλυτα εντυπωσιακή, η 65UP75006 είναι μία LED πρόταση που θα… αναβαθμίσει το σαλόνι σου. Είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από τεχνολογίες αιχμής που της επιτρέπουν να προσφέρει αλησμόνητες εμπειρίες θέασης. Το Filmmaker Mode θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ταινίες όπως τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους ενώ το Active HDR ενισχύει την έτσι κι αλλιώς θεσπέσια εικόνα. Το 4K Upscaling θα σε μεταφέρει μια και καλή στον μαγικό κόσμο του 4K ενώ τα HGiG και ALLM θα σου ανοίξουν διάπλατα νέους ορίζοντες στο gaming. Πρόσθεσε το webOS και το Magic Remote και έχεις ένα υπερπλήρες πακέτο!

Sony Bravia XR-65X90J Full Array 65” 4K Ultra HD

Επένδυσε στην τεχνολογία Full Array και δεν πρόκειται να βγεις χαμένος! Με τη Bravia XR-65X90J, η Sony δημιούργησε ένα πραγματικό «διαμάντι» αφού η εικόνα που θα σου χαρίσει δε συγκρίνεται με τίποτα που να έχεις δει ως τώρα. Στις 65 ίντσες για να «γεμίσει» ακόμα και τους πιο μεγάλους χώρους, αναπροσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο εικόνα και ήχο, ανάλογα με το πού εστιάζει το βλέμμα σου, χαρίζοντάς σου τα πιο βαθιά μαύρα και τα πιο έντονα λευκά. Υποστηρίζει τεχνολογίες XR Triluminos Pro, XR Contrast Booster και XR Contrast Upscaling ενώ χάρη στο HDMI 2.1 θα παίξεις εξαιρετικά υψηλά frame rates.

Samsung 65QN800A QLED 65” 8K Ultra HD

Μια τηλεόραση που θα αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, η 65QN800A είναι ένα QLED μοντέλο με τεχνολογία Quantum Matrix Pro και Tizen OS. Ο νέος Quantum Processor 8K χρησιμοποιεί αλγορίθμους τελευταίας γενιάς έτσι ώστε να σου χαρίσει κρυστάλλινη εικόνα σε ανάλυση 8Κ. Το Quantum HDR 32x ενισχύει την έτσι κι αλλιώς εκθαμβωτική εικόνα για πιο φωτεινά αποτελέσματα με μεγαλύτερη αντίθεση και βαθμό λεπτομέρειας, ενώ το Motion Xcelerator Turbo+ εγγυάται πως στα μάτια σου θα φτάνει ανά πάσα στιγμή η πιο ομαλή εικόνα -όσο γρήγορα κι αν εκτυλίσσεται η δράση.

LG 65NANO816 NanoCell 65” 4K Ultra HD

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και απολαυστική οθόνη 65 ιντσών, η LG 65NANO816 έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή για ασύγκριτη εικόνα 4Κ ανάλυσης. Τεχνολογίας NanoCell για υψηλή αντίθεση και κορυφαία πιστότητα (χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που φιλτράρουν τα χρώματα, απομακρύνοντας κάθε ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB), αφαιρεί τον θόρυβο και εξασφαλίζει ολοζώντανα χρώματα με κινηματογραφική υφή. Τα Nano Gaming, Nano Sport και Nano Cinema θα προσαρμόσουν την εικόνα στο περιεχόμενο. Ο ήχος Ultra Surround ολοκληρώνει την καθηλωτική ατμόσφαιρα με το Magic Remote να κάνει την πλοήγηση στις λειτουργίες και τα μενού του webOS παιχνίδι.