Τι είπε ο Οικονόμου για τα πρωτόκολλα στα σχολεία

«Προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσουν σύγχυση για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι όλα βρίσκονται στον αέρα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με φόντο την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση

Την πεποίθηση ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα σχολεία είναι αποτελεσματικά, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου απάντησε στην κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «με ένα κρούσμα, έκλεισε η Βουλή ενώ για τα σχολεία χρειάζεται για να κλείσει ένα τμήμα να νοσήσει το 50% των μαθητών».

Τα πρωτόκολλα, τόνισε ο κ. Οικονόμου, εφαρμόζονται. Οι αίθουσες αερίζονται, έχει μεσολαβήσει τουλάχιστον ένα δεκάωρο από τη στιγμή που έχουν ενημερώσει οι μαθητές για τα κρούσματα.

«Προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσουν σύγχυση για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι όλα βρίσκονται στον αέρα. Η δική μας επιλογή είναι να συνεχίσουμε στη γραμμή της σοβαρότητας για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την εξέλιξη της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία